Projektipäällikkö (verkkokauppa)

Yritys
Oscar Software Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkokauppa-asiantuntijat
Viim. hakupvm
14.10.2018

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvun turvaamiseksi tarvitaan useita osaajia jatkuvasti. Oscar verkkoliiketoimintatiimi kaipaa vahvistusta. Etsimme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

mielenkiintoisten Oscar Verkkoliiketoiminnan projektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on rakentaa asiakkaillesi tehokkaita verkkokaupan ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja Oscarin verkkokauppa-alustalla ja linkittää ne osaksi kattavaa Oscarin toiminnanohjauksen kokonaisuutta.

Sinulla on soveltuva amk- tai yliopistotasoinen koulutus ja/tai muutaman vuoden kokemus määrätietoisesta ja järjestelmällisestä projektinhallinnasta.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
– verkkokaupan ja siihen liittyvien toimintojen tuntemus on merkittävä etu
– SEO:n, Adwords-mainonnan ja muun digimarkkinoinnin osaaminen

Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle:
– loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa
– mahtavat työsuhde-edut
– viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit
– joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet

Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.

Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2018.

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti