Projektipäällikkö

Yritys
Paper Planes Oy
Paikkakunta
Helsinki/etänä
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
30.8.2022

Etsimme toimistomaailmaa nähnyttä, kokenutta projektipäällikköä hoitamaan ja kehittämään monipuolisia asiakkuuksia. Toivomme, että olet palveluhenkinen ammattilainen, jolle projektien menestyksekäs läpivienti on arkipäivää. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta digimarkkinointitoimistojen maailmasta ja verkkosivuprojektien koordinoinnista alusta loppuun.

Olennaista on, että olet avoin uudelle, haluat kehittyä ja pidät ihmisistä – ja välität sen niin omille tekijöillemme kuin asiakkaillemmekin.

Paper Planesilla pääset viemään läpi mielenkiintoisia projekteja inspiroivassa työympäristössä ja käyttämään osaamistasi projektinhallinnan kehittämiseen. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä tehdä toimenkuvastasi omannäköisesi – ratkaisujasi ei kyseenalaisteta, kunhan ne ovat hyvin perusteltuja. Haluamme, että olet juuri sellainen kuin olet, ja palvelet asiakkaitamme omalla persoonallasi.

Näillä eväillä menestyt:

– Haluat vaikuttaa asioihin ja saat tyydytystä asioiden eteenpäin viemisestä ja kehittämisestä.
– Luot mieluummin uutta kuin ylläpidät vanhaa.
– Et karta vastuuta, vaan otat asiat riuskasti hoidettavaksesi.
– Nautit ihmisten auttamisesta ja tuloksien aikaansaamisesta.
– Pidät huolta yksityiskohdista menettämättä kuitenkaan ymmärrystä kokonaiskuvasta.
– Muistat huumorin ja pidät pilkkeen silmäkulmassa tiukassakin paikassa.

Paper Planes auttaa kestävämpää maailmaa luovia yrityksiä ja organisaatioita menestymään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun ja rakennamme yrityksille tuloksekkaita sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja.

Mielellämme runoilisimme pitkästikin siitä, miten mainio työpaikka Paper Planes on. Helpoin tapa muodostaa oma mielipide on kuitenkin kysyä asiasta Tuulilta (+358 45 2300 853).

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemus palkkatoiveineen 30.8.2022 mennessä Tuuli Taloselle sähköpostitse osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi.

Hakemus kannattaa laittaa tulemaan mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Paper Planes Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti