Projektipäällikkö

Yritys
Into-Digital Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
31.12.2020

Etsimme samalla kertaa kuutta uutta kollegaa. Projektipäällikkö, sisällön suunnittelija/palvelumuotoilija, UX & UI -suunnittelija, pääkehittäjä ja kaksi myyjää – oletteko siellä?

Tarjoamme teille kaikille:

Kiinnostavat asiakkaat ja projektit
Mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
Dynaamisen työympäristön ja viihtyisät toimitilat
Kattavan työterveyshuollon
Lounas- ja puhelinedun
Joustavan työajan ja -paikan
Kilpailukykyisen palkan
Palkitsevan bonusohjelman – vuosittaisesta tuloksesta jaetaan 10 % tasaisesti kaikkien työntekijöidemme kesken
Itse valitsemasi työvälineet

Asiakaskuntamme on moninainen: pääset työskentelemään Plan International Suomen, Lastenklinikoiden Kummien, Wärtsilän, Teollisuusliiton, Animalian, Viinilinnan, Tapiolan Lämmön ja Europicnicin kaltaisten asiakkuuksien parissa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme sekä kehitämme valtakuntamme parhaita verkkopalveluita, eli verkkosivuja ja -kauppoja. Meidät on palkittu tänä vuonna Grand Onessa ja pari vuotta sitten Cannes Lionsissa.

Projektipäälliköltämme odotamme organisointikykyä, erinomaisia kommunikaatiotaitoja ja halua oppia verkkopalvelumaailman rautaiseksi ammattilaiseksi. Valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, joskaan tuskin aikaisemmasta proikkarikokemuksesta haittaakaan on. Projektipäällikkömme on päävastuussa siitä, että asiaksprojektimme sujuvat sovitusti niin aikataulun, budjetin kuin laadunkin suhteen. Asiantuntijoidemme tuella.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Into-Digital Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti