Projektipäällikkö

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Tampere, Hämeenlinna
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
16.9.2018

Asiakasprojektiemme lukumäärä ja vaatimukset kasvavat, ja etsimmekin nyt aikaansaavaa projektipäällikköä vetämään softakehitysprojekteja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Asiakkaat ja projektit voivat olla sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin piiristä ja projektien kokoluokka vaihtelee keskisuurista merkittävän kokoluokan projekteihin.

Työnkuvaasi kuuluu kokonaisprojektinhallinta ketterin menetelmin. Vastaat projektitiimin työstä, projektin budjetista ja aikatauluista. Toimit asiakasrajapinnassa ja kehität omalta osaltasi asiakkuutta eteenpäin tuoden esille aktiivisesti uusia ratkaisumahdollisuuksia asiakkaan haasteisiin. Viestit tehokkaasti projektin eri vaiheissa eri osapuolille. Tehtävä ei sisällä ainakaan alkuun esimiesvastuuta, mutta jatkossa siihen voi avautua mahdollisuus tehtävään palkattavan henkilön toiveista riippuen.

Pääset osaksi mutkatonta, joustavaa ja huumorintajuista työyhteisöä. Kattavat työsuhde-edut ja yhdessä tekeminen myös vapaa-ajalla tukevat työssä jaksamista. Meillä etätyö on aidosti arkipäivää ja ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ. Joustavat työajat ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Saat ammattitaitoisen ja kehittymishaluisen tiimin tuen työllesi ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ja Ambientiaa eteenpäin.

Menestyäksesi tehtävässä vaadimme sinulta useiden vuosien työkokemusta moniprojektiympäristöistä ICT-alalla ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Arvostamme sinnikkyyttä, joustavuutta ja kykyä tarjota ratkaisuja asiakkaan haasteisiin. Olet oppimishaluinen ja löydät luontevasti yhteisen sävelen niin asiakkaiden kuin sisäisten yhteistyötahojen kuten oman projektitiimin devaajien ja muiden liiketoimintojen kanssa. Pidät muutoksesta ja innostut kasvusta etkä kavahda prosessien ja ratkaisujen kehittämistä.

Mainitsethan hakemuksessa, jos sinulla on osaamista esimerkiksi seuraavista: Liferay, WordPress, OpenShift, Java. Aiempi työkokemus sovelluskehittäjänä tai muussa teknisessä roolissa voi olla merkittävä etu. Tärkeintä on kuitenkin, että olet huipputyyppi, jonka kanssa on ilo työskennellä!

Toivomme, että pystyt työskentelemään Helsingin Vuorikadun toimistoltamme käsin, mutta työtä on mahdollista tehdä myös Tampereelta ja Hämeenlinnasta, mikäli olet valmis matkustamaan tarpeen mukaan pääkaupunkiseudulle. Työsuhteen aloitus on sopimuksen mukaan syksyllä 2018.

Avainsanoja: verkkopalvelut, projektinhallinta, asiakaslähtöisyys, Scrum, moniprojektiympäristö, hajautetut tiimit

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tutustu blogiimme ja asiakastöihimme: www.ambientia.fi/blogit ja www.ambientia.fi/caset

Kiinnostuitko tehtävästä?
Lisätietoja antaa mielellään Director, Enterprise Software Sami Leppänen 6.9. klo 11.45–12.30 ja 10.9. klo 13–14 numerosta 040 759 3617.

Hae tehtävään viimeistään 16.9. osoitteessa https://www.ambientia.fi/tyopaikat/projektipaallikko/. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen henkilöön hakuprosessin aikana.

Lisätietoa

Jätä kommentti