Projektipäällikkö

Yritys
Barabra
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-projektien johtaminen
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
31.1.2018

Haussa projektipäällikkö

Etsimme Heku-ryhmään dynaamista projektipäällikköä vetämään isoimpien asiakkaidemme monikanavaisia markkinointiviestinnän projekteja. Projektipäällikön tehtävässä pääpaino on digiprojekteissa, mutta odotamme sinulta myös kokemusta painetusta mediasta.

Tehtävässä olet asiakkuustiimin sydän ja pidät pyörät pyörimässä ajoittain nopeatahtisessa työympäristössä sekä asiakkaan että tuotantomme suuntaan. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus digimainonnan projektien vetämisestä ja pystyt tarvittaessa selittämään teknisemmät toteutukset selkokielellä.

Etsimämme projektipäällikkö on asiakaslähtöinen ja huolellinen, eikä hänellä mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Odotamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja opit nopeasti käyttämään erilaisia ohjelmistoja. Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta projektipäällikön tai muista vastaavista tehtävistä.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Projektipäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Rantala, p. 040 8430481, kimmo.rantala(@)barabra.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti