Projektipäällikkö

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Turku
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
16.11.2017

Ambientian verkkokauppayhteisö toimii seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Etsimme nyt verkkokauppaliiketoimintaamme aikaansaavaa projektipäällikköä, joka ottaa vedettäväkseen osan verkkokauppakehitysprojekteista. Toimit myös oman tiimisi kehittäjien lähiesimiehenä. Tukenasi on Ambientian projektipäällikkö- ja esimiesporukan lisäksi muu työyhteisö ja pääset monenlaisen yhteisen tekemisen piiriin.

Työnkuvaasi kuuluu kokonaisprojektinhallinta ketterin menetelmin. Vastaat projektitiimin työstä, projektin budjetista ja aikatauluista. Toimit asiakasrajapinnassa ja viestit tehokkaasti projektin eri vaiheissa eri osapuolille. Lähiesimiehenä tuet tiimiläistesi osaamisen kehittymistä ja autat tiimiäsi menestymään tehtävässään.

Ambientialla toimit osana avoimen kulttuurin organisaatiota ja tarjoamme sinulle työntekijöistään välittävän työyhteisön, josta ei huumoria puutu! Liukuva työaika ja vapaa etätyöpolitiikka pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Perehdytämme hyvin tehtävään ja Ambientiaan, tarjoamme toimivat työvälineet ja kattavat työsuhde-edut.

Toivomme sinulta:

Tehtävässä menestyy sinnikäs, joustava ja ratkaisuhakuinen tekijä, jolla on jo useita vuosia työkokemusta moniprojektiympäristöistä ja hajautetuista tiimeistä, ja jolle haasteet ovat tehty ratkottaviksi. Olet oppimishaluinen ja löydät luontevasti yhteisen sävelen niin asiakkaiden kuin sisäisten yhteistyötahojen kuten oman projektitiimin devaajien ja muiden liiketoimintojen kanssa. Pidät muutoksesta ja innostut kasvusta etkä kavahda prosessien ja ratkaisujen kehittämistä.

Sinulla on perusymmärrys verkkopalveluiden toiminnasta ja ketteristä menetelmistä ja mielellään aiempaa esimieskokemusta. Verkkokauppaliiketoiminnan ja Magenton tuntemus ovat eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin, että olet huipputyyppi, jonka kanssa on ilo työskennellä!

Työt voit hoitaa Helsingin, Tampereen, Turun tai Hämeenlinnan toimistoilta käsin, mutta odotamme sinulta matkustusvalmiutta tarvittaessa muilla toimipisteillämme ja asiakkailla. Työ alkaa sopimuksen mukaan – todennäköisesti tammikuussa loppiaisen jälkeen.

Ambientia on 20-vuotias kasvuyritys, jossa on kiva tehdä töitä. Tehtävänämme on digitalisoida asiakkaidemme menestys. Tule mukaan!

Hae tehtävään viimeistään 16.11. osoitteessa ambientia.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään Director, E-commerce Tero 8.11. klo 8–16 ja 10.11. klo 8–11 numerosta 0500 958 857.

Lisätietoa

Jätä kommentti