Projektinjohtokykyinen Front end developer

Yritys
MPS-Yhtiöt
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.12.2020

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva liikkeenjohdon asiantuntijayritys. Meitä on Suomessa jo yli sadan huippuasiantuntijan joukko tukemassa asiakasyritystemme esimiehiä, johtajia ja hr-henkilöitä johtamisessa ja erilaisissa henkilöstöä koskevissa kysymyksissä. Uskomme, että ihmiset ratkaisevat. Ja niin kuin kansainvälinen sloganimme sen sanoo: Because companies are made up of people™. www.mps.fi | www.lifeworks.fi

Olemme luoneet uuden innostavan strategian, jonka toimeenpanoon tarvitsemme sinua projektinjohtokykyinen Front end developer.

Lupaamme sinulle sopivan kokoisia, isosti merkityksellisiä tehtäviä digitaalisten asiakaskohtaamisten kehittämisessä. Omat osaamisesi ja toiveesi vaikuttavat työn sisältöön, mutta toivomme, että sinulla olisi sinulla olevan kokonaisvaltaista näkemystä ja osaamista sekä eri järjestelmiä integroivien taustajärjestelmien että erityisesti verkko- ja mobiilikäyttöliittymien kehitystyön projektoinnista, speksauksesta ja käytännön front end -koodauksesta.

Tehtävä sijoittuu MPS-konsernin emoyhtiöön, jossa Grow-yksikön tehtävänä on tukea liiketoimintamme kasvua luomalla houkuttelevia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja niin markkinoinnin, myynnin kuin verkkoliiketoiminnan tarpeisiin. Käytännössä tehtävä sisältää verkkopalvelujen kehittämisen projektipäällikön työtä, suunnittelua ja speksausta sekä käyttöliittymätyön johtamista, ostamista ja sen itse tekemistä.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta projektimuotoisesta kehittämisestä, mielellään projektinjohtokokemusta sekä osoitettua käytännön osaamista Front end -kehitystyöstä. Yleisimmät Front end frameworkit tulisi olla sinulle tuttuja ja tietojen liikuttelu API-rajapintojen kautta jo todennettua osaamista. Työssäsi otat vastuuta myös uusien sovellusten suunnittelusta, testaamisesta ja laadun varmistamisesta. Tukenasi tässä työssä sinulla on moniosaava lähitiimi sekä MPS Prewisen teknologiatiimi.

Olet proaktiivinen tiimipeluri ja saat myös kanssasi työskentelevän tiimin innostumaan kehittämisestä. Saat tuloksia aikaan ja kunnioitat aikatauluja. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat siis tärkeä onnistumisen mahdollistaja ja toivomme kommunikoinnin sujuvan myös englanniksi.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaavat kehitysjohtaja Iiro Pohjanoksa (0500 827 384) sekä teknologiajohtaja Juhani Mäkelä (0500 701 696).

Jätäthän hakemuksesi MPS Uratorila (uratori.mps.fi) 7.12.2020 mennessä.

Lisätietoa

Jätä kommentti