Project / UX Lead

Yritys
Sangre Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
24.4.2018

Oletko empaattinen ja kokenut digitaalisten palveluiden suunnittelija? Kuulisimme mielellämme lisää!

Project/UX Leadina vastaat asiakkaidemme digitaalisten palveluiden suunnittelusta. Tämä tarkoittaa lähes aina palveluiden loppukäyttäjän näkökulman omaksumista. Tekemistämme ohjaa ensisijaisesti ihmisten tarpeet ei teknologia, siksi tunteet ja empatia.

Mitä työ pitää sisällään?

Johdat asiakkaidemme palveluiden käyttäjälähtöistä suunnittelua ja tuet suunnittelua omilla vahvuuksillasi. Käytännössä työsi on olla asiakkaillemme ulkoistettu Chief Digital Officer. Sinulla on ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta ja visio heidän digitaalisten palveluidensa tulevaisuudesta. Project/ UX Leadina vastaat lopputuotteen laadusta ja asiakastyytyväisyydestä, ja suunnittelet ja myyt uusia projekteja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pilkot asiakkaan kehitystarpeet roadmapille, suunnittelet projekteja ja ylläpidät backlogeja. Olet tärkein linkki asiakkaan ja Sangren työryhmän välillä, sillä vastuullasi on myös asiakaskohtaisen työryhmäsi vetäminen.

Mitä etsimme?

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla jo kunnolla kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja näyttöä onnistuneista projekteista. Olet mielikuvituksellinen ja rohkea, mutta sinulla on myös kyky hahmottaa ideoista konkreettisia projekteja. Sinulla on tunneälykkyyttä pystyäksesi omaksumaan käyttäjän näkökulman palveluita suunnitellessasi. Olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja olet vakuuttava kommunikoija. Pystyt kommunikoimaan tuotevisiosi sekä asiakkaalle että tiimillesi. Toivomme, että puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, sillä joukkomme on kansainvälinen ja sisäisenä työkielenämme on englanti. Olet aikaansaava, proaktiivinen, utelias ja seuraat yhteistä alaamme intohimosta, et velvollisuudentunnosta.

Mitä tarjoamme?

Vapaat kädet. Olemassa olevien asiakkuuksien lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa itsellesi kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavan projektiportfolion.

Teemme tätä työtä intohimosta. Meillä pääset työskentelemään työhönsä yhtä intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa. Muodostat työparin projektituottajan kanssa ja tukenasi on myös joukko Sangrelaisia, joka koostuu niin pitkän linjan ohjelmoijista ja kokeneista suunnittelijoista kuin myynnin ja projektinhallinnan ammattilaisista.

Me pidämme työntekijöistämme huolta. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme laajan työterveyshuollon, hammashuollon sekä lounasedun, mukavan työympäristön ja joustavat etätyömahdollisuudet. Osa porukastamme tekee töitä 100% etänä.

Jos tämä kuulostaa sinulta, kuulemme mielellämme lisää. Lähetä hakemus osoitteeseen careers@sangre.fi ja kerro miksi olisit meille hyvä valinta. Linkki Linkedin -profiiliisi tai muu näyttö osaamisestasi on plussaa.

Lisätietoja paikasta antaa: Mikael Koskimaa, mikael.koskimaa@sangre.fi, +358503719516.

Lisätietoa

Jätä kommentti