Project Manager

Yritys
Creuna Finland
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
30.11.2017

Toivoimme sinulta näyttöjä verkkopalveluprojektien läpiviennistä. Sinulla on kokemusta ketteristä menetelmistä (esim. Kanban tai Scrum) ja käyttäjälähtöisestä suunnittelusta. Haluat ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tavoitteita mahdollisimman hyvin. Tunnet teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet ja osaat keskustella niistä sujuvasti asiakkaan ja tiimisi kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm. uusien projektien läpivienti, nykyisten asiakkaidemme kehitys- ja ylläpitoprojektien vetäminen, kommunikaatio asiakkaan ja projektitiimin kanssa, projektien resursointi ja vaiheistaminen, tarjousten laatiminen, projektiesi kannattavuuden seuranta sekä laadunvalvonta. Pystyt antamaan myös panoksesi suunnitteluun, vähintäänkin kommentoivassa roolissa.

Sinulla on kokemusta sisällönhallintajärjestelmien käytöstä. Episerverin tuntemus lasketaan plussaksi.

Pystyt toimimaan paineessa etkä lannistu, vaikka sähköpostilaatikkosi pullistelee viesteistä. Olet hyvä asiakaspalvelija, joka pystyy reagoimaan nopeasti ja selkeästi. Olet tottunut pitämään päivittäisiä standup-palavereja projektitiimisi kanssa ja jokaisen tiimin jäsenen hyvin informoituna siitä, miten projekti etenee ja mitä keneltäkin odotetaan seuraavaksi.

Tunnistat hyvin tilanteet, joissa projekti on luisumassa väärille raiteille tai että sovittu aikataulu tai budjetti ei tule riittämään. Pyrit aina löytämään ratkaisun, jossa asiakas sekä tiimi pysyvät tyytyväisinä eikä työn lopputuloksesta jouduta tinkimään.

Olet tullut tutuksi projektinhallinnassa käytettävien työkalujen kuten esimerkiksi Slackin, Confluencen, Jiran tai Basecampin kanssa.

Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englanniksi. Ruotsinkielen taidosta plussaa. Toimintasi on itseohjautuvaa, osaat keskittyä olennaiseen ja saat asiat hoidettua sovitussa aikataulussa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana 350 hengen kansainvälistä yritystä. Creunassa pääset palvelemaan Suomen ja Pohjoismaiden suurimpia yrityksiä.

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, laita vapaamuotoinen hakemus CV:n kera Christer Lybeckille (christer.lybeck(at)creuna.fi). Paikka täytetään heti, kun sopiva kandidaatti löytyy. Christeriltä saa myös lisätietoja tehtävästä ja Creunasta.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Creuna Finland Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti