Project Manager

Yritys
Lamia Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
30.9.2017

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen.

Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja kasvu on ollut voimakasta. Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä, joka on ollut merkittävä tekijä nopean kasvun takana. Olemme tottuneet ylittämään asiakkaan odotukset joka projektissa.

Lamia hakee nyt tiimiinsä organisointikykyistä ja asiakastyöstä innostuvaa projektipäällikköä! Tehtävässä tulet vetämään asiakkaidemme verkkoliiketoiminnan projekteja yhdessä kehitystiimimme kanssa. Etsimme henkilöä joka pystyy hallitsemaan useita projekteja, pieniä ja isoja, samanaikaisesti ja pitämään langat käsissään. Pelisilmä eri tilanteisiin, nopea sopeutumiskyky, itseohjautuvuus sekä verkkokauppa- ja verkkoliiketoiminnan ymmärrys ovat siis välttämättömiä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen ja viihtymisen kannalta. Projektipäälliköltä edellytämme lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita ja projektinhallintaa kohtaan.

Projektipäällikkönä vastuullesi kuuluu

– Projektinhallinta ohjelmistokehitys- ja integraatioprojekteissa
– Scrum Masterina toimiminen Scrum- ja Kanban-kehitysprosesseissa
– Laajemman mittakaavan projektisuunnittelu ja prosessien kehitys
– Asiakasvastuu sekä korkean asiakastyytyväisyyden ylläpito
– Yhteistyö kehitystiimin, palvelumuotoilutiimin ja muiden sidosryhmien kanssa

Hakijalta edellytämme

– Pelisilmää ja asiakaslähtöistä asennetta
– Aiempaa kokemusta projektinjohdollisista tehtävistä
– Teknistä orientoituneisuutta ja ymmärrystä ohjelmistokehityksestä
– Hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä toimia tarvittaessa tulkkina kehitystiimin ja asiakkaan välillä
– Ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
– Ongelmanratkaisukykyä ja terävää taitoa soveltaa opittua
– Halua kehittyä ja ottaa vastuuta myös haastavissakin projekteissa
– Erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja
– Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan.

Pääset vaikuttamaan ja jättämään oman kädenjälkesi maan kovimpiin
Digital Commerce –kentän projekteihin. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan.

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja. Toimintatapamme ovat joustavia ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä ottamaan roolia oman kykysi mukaan. Viihtyisät, modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia.

Miltä kuulostaa…?

Mikäli hyvältä, niin käy lukemassa lisää meistä verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 / careers+project@lamia.fi lisätietoja varten.

Hakemuksesi ja CV:n voit lähettää osoitteeseen careers+project@lamia.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti