Palvelusuunnittelija

Yritys
Activeark JWT Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
10.6.2013

Digital Service Designer

MITÄ?

Etsimme vahvaa tiimipelaajaa liittymään kasvavaan porukkaamme. Mainostoimisto Activeark JWT:n digitaalisena palvelusuunnittelijana vastuualueesi koostuu käytettävyyden, toiminnallisuuden sekä esteettisyyden tuottamisesta ja takaamisesta palveluissamme. Tavoitteesi on luoda ratkaisuja, jotka luovat kilpailullisen etuaseman asiakkaillemme sekä uniikin käyttökokemuksen loppukäyttäjille.

MITEN?

Palvelusuunnittelijana olet vastuussa teknisten toiminnallisuuksien sekä visuaalisen suunnittelun tasapainottelusta. Työskentelet yhdessä konseptisuunnittelijoiden kanssa tiimissä, joka koostuu teknisistä kehittäjistä, visuaalisista suunnittelijoista sekä muista sisällöntuottajista. Suunnittelemiesi digitaalisten ratkaisujen testaaminen on niin ikään osa vastuualuettasi.

KENELLE?

Hakemamme henkilö on käyttäjäkokemuksiin erikoistunut ammattilainen, jolla on laaja ymmärrys digitaalisten palveluiden luomisprosessista sekä vahva ote käyttöliittymällisten kokonaisuuksien hahmottamiseen. Sinulle on jo karttunut kokemusta sekä tietotaitoa teknisistä prosesseista sekä ohjelmistokehittäjien kanssa työskentelystä.

Tietoteknisen ja palvelusuunnittelullisen osaamisen lisäksi sinulla on esteettistä silmää sekä tarkkaavaisuutta yksityiskohdille. Esität ideasi innolla ja proaktiivisesti niin työkavereillesi kuin asiakkaillekin.

Tarjoamme loistavan työympäristön ja mahtavat työkaverit mielenkiintoisten projektien parissa. Osana Activeark JWT:n tiimiä olet mukana digitaalisen kehityksen etulinjassa.

Paikka on kokoaikainen. Toimistomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Jos kiinnostuit paikasta, täytä hakemus palkkatoivomuksineen verkkosivuillamme: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?43aa3fdb&lang=en. Teethän hakemuksesi heti, kuitenkin viimeistään 10.6.2013, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: careers@activeark.com

Lisätietoa

Jätä kommentti