Paid Media Consultant (SEM)

Yritys
OIKIO Digital Performance Agency Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
10.12.2017

Etsimme nyt kovaan kasvuun lähteneeseen asiantuntijatoimistoomme kokenutta PPC-konsulttia. Olet hakusanamainonnan asiantuntija, joka haluaa ympärilleen työkavereiksi kaltaisiasi asiantuntijoita. Haluat kantaa asiakasvastuuta ja sinua motivoi ennen kaikkea oppiminen sekä asiakastyön tulokset.

Pääset työskentelemään yhteen Suomen kovimmista hakusanamainonnan tiimeistä, jossa suunnittelet, operoit ja kehität asiakkaillemme hakusanamainontaa. Työssäsi pääset myös jatkuvasti auditoimaan mainostilejä, suunnittelemaan mainostilien rakenteita ja operointilogiikoita sekä hyödyntämään alan uusimpia käytäntöjä.

Hallitset Adwordsin jo läpikotaisin, tunnet todennäköisesti hakusanamainonnan keskeisimmät teoriat ja sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta mainonnan kehittämisestä. Olet tottunut kehittämään mainontaa CPA ja ROAS huomioiden. Sinulla saattaa olla kokemusta myös automatiikan ja dynaamisten syötteiden hyödyntämisestä mainonnassa.

Ajattelet, kirjoitat ja esiinnyt sujuvasti. Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa ja strateginen suunnittelu ei tuota sinulle ongelmia. Haluamme sinut tiimiimme tuomaan uutta näkemystä, jakamaan osaamistasi ja opettamaan asiakkaitamme.

Sujuva englannin kielen taito on sinulle välttämätön, koska työskentelemme yli Suomen rajojen. Tunnet digitaalisen mainonnan kentän, haluat oppia joka päivä uutta ja nautit opettamisesta. Todennäköisesti työskentelet tällä hetkellä hakusanamainonnan asiantuntijana jossakin alan asiantuntijatoimistossa, mediatoimistossa tai inhouse-tiimissä.

Meillä saat vastuuta ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien sekä suurten mainostilien parissa. Huolehdimme jokaisen asiantuntijamme sopivasta työkuormasta, sillä haluamme asiantuntijoidemme pystyvän keskittymään asiakkuuksiinsa ja tekemään heille poikkeuksellisen erinomaista työtä.

Odotamme sinulta:

-Syvällistä ymmärrystä hakusanamainonnasta, vähintään 2 vuoden työhistoriaa asiakastyöstä hakusanamainonnan parista ja intoa kehittää osaamistasi jatkuvasti
-Kokemusta keskeisimmistä web-analytiikkatyökaluista (mm. Google Tag Manager, Google Analytics ja/tai Adobe Analytics)
-Näkemystä laajemmin digitaalisen mainonnan kehityksestä
-Kykyä esittää omia näkemyksiä ja argumentoida vakuuttavasti yritysjohdolle
-Halua kantaa projekti- ja asiakkuusvastuuta

Eduksi katsotaan:

-Kokemusta suurempien mainostilien operoinnista ja kehittämisestä (mediabudjetti > 50 000€/kk)
-Kokemusta eri työkaluista kuten mm. Optmyzr, Doubleclick, Marin, Acquisio, OptiMine, Search Force, Kenshoo jne.
-Kielitaitoa, erityisesti ruotsi (suomi ja englanti välttämättömiä)
-Myyntihenkisyys ja halua osallistua myyntihankkeisiin asiantuntijana
-Kokemusta Facebook-mainonnasta ja/tai ohjelmallisesta ostamisesta
-Opintoja viestinnästä, tietojenkäsittelystä, tilastotieteestä, matematiikasta tai kaupalliselta puolelta

Tarjoamme:

-Mahdollisuuden päästä mukaan ennätysnopean kasvuvauhdin toimistoon ja vaikuttamaan työpaikkasi viihtyvyyteen
-Web-analytiikan, konversio-optimoinnin, hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan Suomen parhaat osaajat työkavereiksi
-Mielenkiintoisia asiakkuuksia tunnetuista verkkokaupoista suomalaisiin pörssiyrityksiin ja globaaleihin brändeihin
-Laajat työsuhde-edut, huippuluokan työvälineet, jatkuvaa koulutusta ja oman koulutusbudjetin
-Rennon ja intohimoisesti kehittämiseen suhtautuvan työilmapiirin

Toimistomme sijaitsee Hietalahden kauppahallin vieressä Lönnrotinkadulla. Aloitus voidaan sopia toiveiden mukaan. Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme asiantuntija, niin lähetä meille hakemus osoitteeseen work@oikio.fi otsikolla Paid Media Consultant.

Lisätietoja:

Niilo Relander, CEO, niilo@oikio.fi
Juha Viherväs, Head of Paid Media, juha@oikio.fi

OIKIO rakentaa digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä ja tarjoaa sparraus- ja operointitukea suurille B2C- ja B2B -yrityksille. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, Ilmarinen, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Vantaan Energia, Cramo, Oral Hammaslääkärit ja YIT. OIKIO työllistää tällä hetkellä 13 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa.

Tutustu tarkemmin osoitteessa https://oikio.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti