Pääkehittäjä Kotikokkiin

Yritys
Alma Media Oyj
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.3.2019

Haemme Alma Medialle pääkehittäjää Kotikokki.net-palveluun. Etsimämme henkilö tulee vahvistamaan Alma Consumerin palveluliiketoiminnan kehitystiimiä, joka on hyvin tiivis osa Alma Consumerin kaikkiaan 30 hengen digikehitysyksikköä. Tehtävässäsi tulet ottamaan pääkehittäjävastuun yhdestä Suomen suurimmasta reseptipalvelusta, mistä syystä toivomme osaamista seuraavista teknologioista: PHP, jQuery, Symfony, MySQL, MariaDB ja MongoDB. Merkittäväksi plussaksi katsomme myös WordPress-, React-, Angular-, Redux-, Node.js- ja AWS-osaamisen.

Sovit tehtävään, jos teknologiaosaamisen lisäksi olet itseohjautuva, tarkka ja ennen kaikkea positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkaisija. Toivomme, että sinulla on alan korkeakoulututkinto ja olet hankkinut työkokemusta vähintään kahden vuoden ajalta.

Meillä viihdytään, koska työyhteisön ilmapiiri on todella rento, työtehtävät ovat aidosti mielenkiintoisia ja työn lopputuloksella on merkitystä suomalaisten päivittäiseen arkeen. Meillä pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin, tekemisen malliin, ideoimaan kokonaan uutta ja imemään oppia ympärilläsi työskenteleviltä huippuammattilaisilta. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen, ja koulutuksiin ja konferensseihin on mahdollisuus osallistua oman kiinnostuksen mukaan.

Toimipaikkasi sijaitsee aivan Helsingin rautatieaseman vieressä Alma-talolla tai halutessasi Tampereen toimistossamme, mutta olemme joustavia niin työskentelypaikan kuin työaikojenkin suhteen. Koko Alma Mediassa on sovelluskehittäjiä yli 100 ja siten pystymme tarjoamaan monipuolisia uramahdollisuuksia talon sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiajohtaja Antti Salonen puhelimitse 0404126710 tai sähköpostitse antti.salonen@almamedia.fi. Hae tehtävää viimeistään 31.3.2019.

Alma Consumer on Alma Median kuluttajamedialiiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös Alma Manun lehtipaino- ja jakeluliiketoiminta.

Lisätietoa

Jätä kommentti