Ohjelmoija / Kesätyö

Yritys
Finnish Net Solutions Oy
Paikkakunta
Espoo, Kuopio, Lohja
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.2.2018

Kesätöitä ohjelmoijille Espoossa, Kuopiossa ja Lohjalla

Espoo, Finland

Finnish Net Solutions on yli 50 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaana meillä on yli tuhat yritystä. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa.

Ohjelmointialan opiskelija, tule meille kesätöihin!

Meillä on tarjolla useita mielenkiintoisia tehtäviä ohjelmoinnin ja käyttöliittymien kehittämisen parissa. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan myös erilaisiin projekteihin huippuammattilaistemme ohjauksessa. Meillä pääset tekemään töitä mielekkäiden tuotteiden parissa, oikeille asiakkaillemme, nykyaikaisilla työvälineillä ja innostavan työyhteisömme tuella. Takaamme, että tulet viihtymään meillä ja osaamisesi kasvaa hurjasti kesän aikana!

Emme odota osaamisesi olevan vielä täydellistä, mutta edellytämme hyvää oppimiskykyä ja aitoa innostusta ja motivaatiota uusien asioiden opiskeluun. Odotamme sinulta myös oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Kesätyöpaikkamme sopivat erityisesti opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille, joilla on jo perustaidot jostakin nykyaikaisesta ohjelmointikielestä. Voit vakuuttaa meidät osaamisestasi myös työnäytteillä, jotka voivat liittyä vaikkapa harraste- tai kouluprojekteihin.

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Meillä on rento ja innostava ilmapiiri, oivalliset puitteet työn tekemiselle ja mukavat työkaveri, jotka jakavat mielellään osaamistaan. Saat itsellesi oman mentorin ja mahdollisuuden päättötyön tekemiseen yrityksessämme. Kesätyön jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa meillä osa-aikaisena opintojesi ohessa.

Kiinnostuitko?
Käy jättämässä hakemus heti, sillä aloitamme haastattelut samantien. Hakuaika päättyy viimeistään 28.2.2018.

Jäikö joku asia askarruttamaan?
Vastauksia kysymyksiisi antaa Tuija Rekola, puh. 050 433 4639, tuija.rekola@fns.fi. Jätä soittopyyntö, jos et heti tavoita!

Lisätietoa

Jätä kommentti