Ohjelmistosuunnittelija front-end (ohjelmistokehittäjä)

Yritys
Crasman
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

Crasman on suomalainen digimedian edelläkävijä, joka tekee Suomen näkyvimpiä ja käytetyimpiä verkkopalveluja. Nyt 16-vuotiaana jatkamme menestystarinaamme kasvamalla vahvasti.

Hoitaisitko hommat vieläkin paremmin kuin me olemme tähän mennessä tehneet? Hyvä. Tule meille töihin ja näytä kyntesi. Sovellut uudeksi Crasmaniksi, sillä olet hyvistä ratkaisuistasi ylpeä ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Työnkuvaasi kuuluu ohjelmistoliiketoiminnan tuotteiden suunnittelu ja ohjelmointi Tuotteet ja Palvelut -tiimissä. Vastaat Crasmanin ohjelmien teknisestä suunnittelusta, ohjelmoinnista sekä suunnitelmien, koodin ja APIen dokumentoinnista. Purat työalueesi yksittäisiksi aikataulutetuiksi tehtäviksi, joiden edistystä seuraat ja raportoit muille projektisi henkilöille.

Koordinoit mahdollisesti sinulle erikseen nimetyn projektin ohjelmistosuunnittelijoiden ja ohjelmoijien työnjakoa ja aikataulutusta.
Avustat Asiakkuudet ja Projektit -tiimin henkilöstöä sivustoprojektien toteuttamisessa tarjoamalla käytännön esimerkkejä, dokumentaatiota, koulutusta ja tuotantoon meneviä ratkaisuja.

Sijoitut Crasmanin Tuotteet ja Palvelut -tiimiin ja raportoit työstäsi tuotekehitysjohtajalle, joka on esimiehesi.

Sinulla on syvällinen tuntemus JavaScript-, CSS- sekä XHTML-teknologioista ja olio-ohjelmoinnista. Tunnet Apachen, PHP:n ja MySQL:n toiminnan sekä käytetyimpien selainten ominaispiirteet, ongelmat ja kiertotiet. Sinulla on ohjelmoinnin tai ohjelmistosuunnittelun ammatillinen tutkinto tai vahva näyttö pitkäaikaisesta itseopiskelusta, sekä vähintään kolmen vuoden ammatillinen kokemus ohjelmoijan, ohjelmistosuunnittelijan tai sivustokehittäjän työstä.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Luet ja kirjoitat sujuvasti sekä puhut välttävästi englantia.

Työsuhde on vakituinen, täysipäiväinen ja siitä maksetaan osaamiseesi ja kokemukseesi perustuva kilpailukykyinen, kiinteä kuukausipalkka. Peruspalkan lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme suoritukseen sidotun tulospalkkion ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Nygren, puh. 040 7449717, jaakko@crasman.fi. Tee Suomen nopein työhaastattelu ja hae paikkaa osoitteessa http://www.crasman.fi/fi/rekrytesti/ tai jätä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen jaakko@crasman.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti