Ohjelmistokehittäjä / Software Developer

Yritys
Paikkakunta
Helsingin Sörnäisissä
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.4.2013

Toteutamme verkkokaupan kokonaisratkaisuja markkinoiden parhailla teknologioilla, ja etsimme

Ohjelmistokehittäjiä / Software Developers

Palkkaamme kokeneita ohjelmistokehittäjiä toteuttamaan laadukkaita verkkokaupparatkaisuja markkinoiden parhailla teknologioilla. hybris (www.hybris.com) on maailman nopeimmin kasvava monikanavaisen kaupan teknologia-alusta, jota hyödyntävät kansainvälisessä kaupassaan mm. Adidas, Coca-Cola, Nikon ja Ericsson.

Olet ohjelmistokehityksen ammattilainen. Sinulla on kokemusta laajojen ja bisneskriittisten järjestelmien toteuttamisesta. Olet tiimipelaaja. Rakastat haasteita ja haluat jatkuvasti kehittää työstäsi parempaa ja eheämpää.

Sinulla on Java-/J2EE-osaamista ja tunnet Spring Frameworkin, XML-kuvauskielen ja XSLT-muunnokset. Haluat toteuttaa korkeaa laatua ja työskentelet mielelläsi ketterillä menetelmillä. Saatat toimia jo lead developerina tai haluat kehittyä tulevaisuudessa ratkaisuarkkitehdin tehtäviin. Olet joka tapauksessa timantinkova koodaaja ja tiimin luottopelaaja.

Haluatko kansainvälisen verkkokaupan huippuosaajaksi?

Koulutamme sinusta sertifioidun hybris-osaajan. Koulutusohjelma on räätälöity kokeneille ohjelmistokehittäjille, ja sinulla on sen jälkeen mahdollisuus sertifioitua.

Smilehouse tunnetaan verkkokaupankäynnin uranuurtajana ja kokeneiden ammattilaisten yhteisönä. Työskentelyssämme korostuvat avoimuus, suorapuheisuus ja tiimihenki. Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja samaa odotamme myös Sinulta.

Haluatko asiantuntijarooliin työyhteisössä, joka puhaltaa yhteen hiileen

Smilehouse tunnetaan verkkokaupankäynnin uranuurtajana ja kokeneiden ammattilaisten yhteisönä. Työskentelyssämme korostuvat avoimuus, rohkeus ja hyvä tiimihenki. Uudet toimitilamme Helsingin Sörnäisissä ja käyttämämme projektimenetelmät tukevat ketterää työskentelyä. Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja samaa odotamme myös Sinulta.

Hae tästä: http://service.joberate.com/redirect/url/8473a081-c01a-2542-ee8d-d7a6205251b7

Jätä kommentti