Ohjelmistokehittäjä (mm. Java, Drupal)

Yritys
OPR-Vakuus Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
25.9.2016

OPR-Vakuus Oy on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä rahoitusyhtiö. Yhtiö tarjoaa luottoja yksityishenkilöille sekä käyttöpääomarahoitusta yrityksille kehittynyttä rahoitusteknologiaa (FinTech) hyödyntäen. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Prahassa ja Kööpenhaminassa. Konsernimme antolainaus vuonna 2015 oli yli 115 miljoonaa euroa. Keskeisimpiä tuotteitamme ovat mm. Everyday.fi, Ostosraha.fi ja Yritysluotto.fi. Lue lisää: http://www.opr-vakuus.fi

Studentwork etsii asiakkaalleen OPR-Vakuus Oy:lle useampia ohjelmistokehittäjiä energiseen IT-tiimiin Helsinkiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla ja haluat hioa omaa osaamistasi aina vain eteenpäin.

Ohjelmistokehittäjät pääsevät mukaan mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihin FinTech:n parissa. Tehtävät määräytyvät osittain valitun henkilön osaamisen mukaan, tulet työskentelemään joko front-end- ja/tai back-end-tehtävissä. Käytettäviä ohjelmointikieliä on mm. Java (Spring), Javascript ja PHP. Arvostamme ymmärrystä myös Node.js ja React-teknologioista.

Työntekijöillemme tarjoamme:
– Mielenkiintoiset projektit sekä hyvät etenemismahdollisuudet
– Ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat
– Kilpailukykyisen kompensaation
– Laajat työsuhde-edut, sisältäen esimerkiksi puhelin- ja kotinettiedun, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaseteliedun sekä kuntosaliedun.

Työntekijöiltämme toivomme:
– Front-end- ja/tai back-end- osaamista
– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
– Aiempaa työkokemusta
– Ratkaisuhakuista asennetta ja yhteystyökykyä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:
– Drupal
– Versionhallinta (git, SVN)
– CI-tuntemus (Bamboo, Jenkins)
– PostgreSQL, MySQL, Microsoft SQL
– Nagios

Tehtävässä työllistyt suoraan OPR-Vakuus Oy:lle vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä mahdollinen hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425)

Lisätietoa

Jätä kommentti