Ohjelmistokehittäjä, Front End

Yritys
OP | Design & Software
Paikkakunta
Helsinki ja Oulu
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.10.2018

OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalue on eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla. Meillä työskentelee noin 1000 huippu ohjelmisto- ja palvelukehittämisen ammattilaista. Tule mukaan kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja palveluita.

Etsimme OP Design & Software -osastollemme Ohjelmistokehittäjiä, Front End -painotuksella.

#frontend #SCSS #ES6 #java #AWS #scrum #ketteräkehittäminen #agile #onnellinen #rohkea

Sukelletaan sitten tarkemmin sinun rooliisi ja työympäristöösi

Tehtävässäsi kehität OPn digitaalisia palveluita yhdessä ketterän ohjelmistokehitystiimin kanssa, DevOps-periaatteita noudattaen. Meillä sinun on mahdollista kehittää laaja-alaisesti omaa osaamistasi ja pääset kehittämään liiketoimintojemme sovelluksia, osana rautaisten ammattilaisten tiimiä. Tiimeissä luodaan uutta ja kehitetään olemassa olevia ohjelmistoja. Tulet työskentelemään monipuolisesti Front End -kehitystehtävissä mm. SCSS ja ES6-teknologioilla. Lisäksi tulet työskentelemään monipuolisesti web- ja mobiili-teknologioilla, Javaa unohtamatta.

OP Design & Software on sinulle juurikin oikea paikka, mikäli haluat olla mukana uudistamassa palvelutarjontaamme sekä meidän tapaamme toimia ja palvella asiakkaitamme arjessa. Roolissasi tulet rakentamaan liiketoimintamme ja asiakkaidemme arjen tarpeisiin palveluita yhteisössä, jossa on tahto saada merkityksellisiä asioita aikaiseksi. Olemme onnistuneet rakentamaan meille tiiviin yhdessä tekemisen ja kannustamisen kulttuurin.

Osastomme on yli 200 osaajan tiivis, moniosaajatiimeissä työskentelevä joukko tekijöitä ja kehittäjiä. Olemme tarttuneet isoihin teemoihin ja kokonaisuuksiin, joten sinulla on mahdollisuus tehdä pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä. Vaikka tekeminen vaatii uskoa ja pitkää pinnaa, huolehdimme siitä, että välietappisi ovat palkitsevia ja motivoivia. Meillä tiimimme hyvä yhteishenki tulee vuosittain esiin henkilöstötyytyväisyyskyselyssä. Meille on erityisen tärkeää, että homma toimii yhteen. Sen vuoksi mietimme tiimin rakennuksessa, miten tiimiläiset täydentävät toisiaan ja viihtyvät yhdessä töitä tehden. OPlla pääset uudistamaan toimialaa ja samalla koko elämää asiakkaan arjessa.

Näillä eväillä menestyt

Mielestämme tämä rooli sopii sekä kokeneelle Front End -kehittäjälle että uran alussa olevalle ohjelmistoalan tulevalle ammattilaiselle. Voit siis luottaa, että me yhdessä löydämme juuri sinua motivoivan roolin ja projekteja – myös niitä kimurantimpia.

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi, ja ketterä työskentely vaatiikin itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa, osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta – toivottavasti sinäkin.

Ketterässä ohjelmistokehitystyössä meillä tarvitset myös seuraavia taitoja:

- Kykyä työskennellä niin itseohjautuvasti kuin tiimin kanssa yhdessä
- Taitoa tunnistaa riippuvuussuhteita sekä mahdollisia riskejä
- Halua oppia uutta sekä jo kokemusta ketteristä toimintatavoista
- Hyvää kokemusta teknologioista ja työkaluista
- Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa

Koska meillä on mahdollista ottaa mukaan matkaamme myös osaajia, joilla ei ole vuosikausien työkokemusta, kartuttamasi työkokemus ei ole mitenkään ratkaisevaa tässä vaiheessa. Enemmän merkittävää on, että sinulla on halua ja paloa kehittyä ja oppia uutta!

Tartu tilaisuuteen!

Isoista raameista ja suuresta kehittämisen mittakaavasta huolimatta olemme edistyksellinen, ketterä ja kehitysmyönteinen yhteisö. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja palvelukehitysosaaminen.

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle hae tehtävään 07.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pertti Lehtisaari puh. 050 486 7249, 24.9. ja 1.10. klo 10-12. Voit myös laittaa kysymyksesi Pertille sähköpostitse pertti.lehtisaari(at)op.fi.

Tässä roolissa voit vaihtoehtoisesti työskennellä joko Helsingissä tai Oulussa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Lisätietoa

Jätä kommentti