.NET Developer (Web/Full-stack)

Yritys
Knowit Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
9.12.2018

Pohjoismaiden johtava markkinointi- ja teknologiatoimisto hakee .NET-kehittäjiä työskentelemään osana Episerver Partner of the Year 2017 –palkinnon saanutta Knowit Experience –tiimiä.

Oletko etsimämme henkilö?
-Sinulla on vähintään 3 vuotta kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä .NET ympäristössä.
-Sinulla on kokemusta verkkopalveluiden front-endien kehittämisestä (JavaScript, React, Angular, Gulp, Webpack).
-Sinulla on kokemusta myös back-endien kehittämisestä .NET alustalla (C#).
-Tunnet moderneja frameworkeja sekä hallitset laadukkaat käyttäjälähtöiset ja responsiiviset toteutukset.
-Olet tiimipelaaja ja nautit yhteistyöstä taitavan ja mukavan web-tiimimme kanssa.

Plussaa hakemuksessasi tuovat osaaminen Episerver-alustasta, verkkokaupoista, analytiikasta, SEO:sta ja mobiilikehityksestä, mutta tarvittaessa koulutamme ne ja opit ne työssäsi. Koodin laatu, sekä oman osaamisen kehittäminen ja ylläpitäminen ovat sinulle peruslähtökohtia kaikkeen tekemiseen.

Grow, Create a difference, Together
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia projekteja mukavien asiakkaiden kanssa osana taitavaa ja kokenutta tiimiä. Kuulumme Knowit-konserniin, jonka 2000 asiantuntijasta yli 500 toimii Knowit Experience liiketoiminta-alueella. Yhteistyö ja yhteiset asiakkaamme muiden pohjoismaisten toimistojemme kanssa tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin sekä uusia uramahdollisuuksia.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja
Miikka Roth, Head of Development, miikka.roth(a)knowit.fi, puh. +358 40 501 2319

Mukaan tiimiimme?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan.

Hakemukset: https://knowitfinland.workable.com/jobs/383586/candidates/new

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy collects, stores and processes personal data in compliance with European Union’s General Data Protection Regulation [GDPR, EU 2016/679]. See our data protection notice (Tietosuojaseloste in Finnish) for further details https://www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet/

Lisätietoa

Jätä kommentti