Myyntijohtaja

Yritys
Wunder
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-alan toimistojen johtotehtävät
Viim. hakupvm
31.12.2014

Myyntijohtaja

B2B-myynnin kokenut ammattilainen, joka tuo mukanaan hiotut mitattavat myyntiprosessit ja piiskaa myyntitiiminsä (johon toimitusjohtajakin kuuluu) järjestelmälliseen ja tulokselliseen myyntikuntoon.

***

Wunderkraut on viiden vuoden ikäinen todistetusti erinomainen työpaikka. Toimintamme kasvaa tasaisesti ja kestävästi. Etsimme parhaillaan yhteensä viittä uutta henkilöä Helsinkiin ja Turkuun. Alla mainitut ammattinimikkeet ovat ohjeellisia, sillä valittujen ihmisten osaaminen, kokemus ja muut henkilökohtaiset ominaisuudet muokkaavat todelliset työnkuvat. Muista siis jo hakiessasi kuvata, millaisia töitä haluaisit tehdä ja missä ympäristössä.

Yrityksemme kieli on englanti ja meillä on Helsingin toimistollamme seitsemän eri kansallisuuden edustajia. Haemme kuitenkin tällä kertaa lähtökohtaisesti suomen kielen taitoisia osaajia, sillä tehtävät edellyttävät hyvää suullista ja kirjallista ulosantia suomalaisten asiakkaidemme äidinkielellä.

Jos haluat antaa itsellesi onnellisemman, tasapainoisemman ja tuottavamman vuoden 2015, toimita persoonallinen hakemuksesi haluamiesi liitteiden kera osoitteeseen fi.work@wunderkraut.com

Kutsumme hakijoita haastatteluun liukuvasti, joten jos olet tehtävistä kiinnostunut, älä aikaile.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Wunder Finland Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti