Mobile Developer

Yritys
Visma Solutions Oy
Paikkakunta
Lappeenranta
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys
Viim. hakupvm
3.6.2018

Kaipaatko vapautta ja vastuuta työhösi? Haluatko mukaan kasvavaan mobiilitiimiin vaikuttamaan kymmenien tuhansien yritysten arkeen? Visma Solutionsilla pääset siis näkemään kättesi jäljen suomalaisten yritysten ja ihmisten arjessa. Etsimme nyt joukkoomme Mobile Developeria!

Tyyppi: Vakituinen
Soveltuva tausta: Uran alkuvaiheista kokeneeseen konkariin asti
Työaika: 30-38h/viikko
Aloituspäivämäärä: Kesä 2018, neuvoteltavissa
Sijainti: Lappeenranta
Haun deadline: 3.6.2018

Visma Solutions Oy auttaa yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma Solutions on osa Vismaa, joka on pohjoismainen ohjelmistotalo. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttävät Visman tuotteita ja palveluita. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.

Visma Solutions etsii kasvavaan mobiilikehitystiimiinsä Mobile Developeria rakentamaan yhä parempia mobiiliratkaisuja yli 20 000 yrityksen käyttämiin palveluihin. Voit olla joko uraasi aloitteleva lupaus tai kokeneempi kehittäjä, sillä meillä on tarjota ohjausta nuoremmille osaajia ja haasteita kokeneemmille. Sinulle tarjotaan merkittävä rooli Netvisorin mobiilikokemuksen kehittämisessä. Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta mobiilikehityksen maailmasta, jotta pystyt hyppäämään mukaan projekteihimme sujuvasti. Emme kuitenkaan tuijota työkokemusvuosia kuin piru raamattua, vaan olet voinut hankkia osaamista ja kokemusta esimerkiksi rakentamalla omia sovelluksia. Mikäli olet jopa julkaissut niitä esimerkiksi AppStoressa tai Google Playssä, niin voit liittää linkit näihin hakemukseesi.

Vastuullasi on viedä eteenpäin tuotteidemme omia sovelluksia iOS- sekä Android-alustoilla. Meille on tärkeää, että ymmärrät hyvin, miten sovellukset integroituvat muihin järjestelmiin, tiedät sovelluskauppojen toiminnot ja osaat sovellusten julkaisuun ja elinkaareen liittyvät prosessit. Tehtävänkuvaa ja omaa arkeasi voidaan muotoilla omien osaamistesi ja kiinnostustesi mukaan. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (Xamarin, .net, MS SQL Server). Vaikka näiden työkalujen osaaminen katsotaan eduksi, ei se ole kuitenkaan välttämätöntä. Asenne, oppimiskyky ja kehittymishalu ratkaisevat haun.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa.

Tulevalta Mobile Developerilta toivomme, että

• häneltä löytyy halua kehittyä jatkuvasti
• häneltä löytyy kokemusta mobiilikehityksestä – joko harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta hankittua
• hänelle tuttuja teknologioita ovat Xamarin tai .NET
• hän pitää tiimityöskentelystä ja jakaa asiantuntemusta muiden kanssa

Plussiksi laskemme

• kaikenlaisen harrastuneisuuden ohjelmistokehityksen parissa
• tietokantaosaamisen (esim. MS SQL Server)
• aiemman alan työkokemuksen

Tarjoamme

• vakavaraisen työnantajan, joka kasvaa kovaa vauhtia
• asiantuntevat ja mukavat työkaverit
• vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa
• haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kasvaa ohjelmistokehityksen ammattilaisena

Kuulostiko juuri sinun mahdollisuudeltasi? Tule mukaan kehittämään kasvavaa Vismaa ja lähetä CV:si sekä hakemuksesi viimeistään 3.6.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/visma-solutions-mobile-developer-5-2018. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oiva lisä Visma Solutionsin tiimiin! Tiedoksesi kerrottakoon, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja mobiilikehityksen tiimistä saat Team Manager Arto Muikulta. Hänelle voit laittaa viestiä osoitteeseen arto.muikku@visma.com tai soittaa numeroon 040 7500 404.

Hakuprosessista voit kysellä lisätietoja Recruitment Consultant Tommi Taljalta (+358 50 3070913, tommi.talja[ät]atalent.fi).

Lisätietoa

Jätä kommentti