Mobiilikehittäjiä

Yritys
Qvik
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.1.2015

Pistimme kolmestaan firman pystyyn kuutisen vuotta sitten. Vuotta myöhemmin haimme Pertin kotoaan ensimmäiseksi työntekijäksi, joka sai firmastamme palkkaa. Sitten palkattiin 15 kaveria lisää. Tyyppejä, joiden kanssa oli kiva viettää aikaa. Sillon mitään CV:tä katseltu. Otettiin remmiin osaajia, joihin tutustuttiin ennen päätöstä Teerenpelissä. Tässä sitä nyt sitten ollaan. Suomen johtava mobiilitalo Qvik.

Nyt olisi sitten seuraava vaihe eli tarvitsemme aallon harjalle lisää mobiiliosaajia. Töitä teemme Kampissa mutta toki toisinaan myös kotona tai asiakkaalla.

Asiakkaat ostavat meiltä palveluita kuluttajan taskuun. Monesti olemme rakentamassa heille aivan uutta liiketoimintaa, jonka mahdollistaja on mobiiliteknologia.

Teknisten osaajien työ on meillä isoksi osaksi ohjelmointia. Mutta tässä hommassa ollaan koko ajan korvat höröllään niin oman designin ja suunnittelun kuin asiakkaan liiketoiminnan suuntaan. Eli tämä on jatkuvaa yhdessä tekemistä ja vuoropuhelua. Sinä vedät meillä projekteja, joissa teemme järkeviä, toimivia mobiilipalveluja. Joissain projekteissa olet osa 2-7 henkilön tiimiä. Kaikilla meillä on käsissämme mielekästä tekemistä ja projektista toiseen ei juuri pompita.

Jotain ainutlaatuista?

Rohkenen sanoa, että me olemme Suomen johtava mobiilikehitystalo. Menestys on tullut tinkimättömästä halusta tehdä parhaimpia ja siisteimpiä juttuja. Asenne on aina – kaikki voidaan tehdä. Kaiken on myös näytettävä ja tunnuttava hyvältä. Hommat pitää pistää lentämään ja monesti kyse on juuri niistä pienistä yksityiskohdista. Yhtään hommaa ei olla vielä feilattu, eikä feilata!

Joka juttua ei meillä mietitä sen kautta, mikä on meille itselle taloudellisesti kannattavinta. Tärkeintä on saada miljoonia latauksia tai viisi tähteä arvostelussa. Animaatiot ovat hienoja ja käyttöliittymät pelittää. Me myös tehdään jatkuvasti hommia ihan uusimpien juttujen parissa: älykelloja, sensoriteknogiaa ja sisäpaikannusta, you name it.

Meillä vieroksutaan formaalisuutta. Me olemme nuoria ja reippaita kavereita. Urheilemme ja matkustamme yhdessä tai toisinaan istumme iltaa toimistolla lautapelin äärellä tai muuten vaan. Vuorokausikin siinä monesti vaihtuu. Huumori meillä on joskus hieman…hmmm…omintakeista.

Lisää meistä ja kulttuuristamme voit lukea >> http://www.behindthejobscenes.com/2014/11/qvik-murtaa-kliseet-dynaamisuudesta-ja.html

Arvostamme

Teemme loppukäyttäjien rakastamia palveluita. Myös me rakastamme jotain: nimittäin erilaisia laitteita tai vempeleitä ja harrastuksiamme. Todennäköistä onkin, että myös sinulla on jokin erityinen intohimon kohde, joka jopa liippaa jollain lailla työtäsi.

Aivan unelma olisi, jos sinä hallitsisit enemmän kuin yhden mobiiliteknologian. Yhtä sujuvasti kuin natiiveista mobiiliteknologioista keskustelet myös liiketoiminnan kehittämisestä. Kokemusta olet siis kartuttanut useammalta kuin yhdeltä rintamalta ja haluat yhä laittaa itsesi likoon kauniiden ja käytettävien palveluiden puolesta.

Avainsanat: iOS, Android, HTML5, Windows Phone, Lean, scrum, wearable, C++

Kerro meille itsestäsi

Jos tämä kosketti tai osui ja upposi niin laita viestiä ja kerro itsestäsi ja avaa meille hieman osaamistasi. Laita sähköpostia osoitteeseen careers@qvik.fi.

Kannattaa muuten ennen hakemista käydä vilkaisemassa meidän nettisivuilla lisää tietoa meistä. Siellä on esitelty muutamia toteutuksia ja onhan siellä meidän naamatkin näkyvillä. Jos haluat vielä jotain kysyä, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä.

Lisätietoa

Jätä kommentti