Mobiilikehittäjä

Yritys
Eficode
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm

Me eficodelaiset olemme tunnettuja osaamisestamme ja siitä, että kehitämme itseämme koko ajan. Emme usko olan takaa kurkkimiseen tai käskyttämiseen. Uskomme tasavertaisuuteen, toistemme kannustamiseen, pelaamiseen tiiminä ja kykyyn ottaa vastuuta omasta työstä. Tuemme työntekijöidemme oppimista ja kehittymistä. Emme jämähdä paikoillemme vaan olemme avoimia uusille asioille – oli sitten kyseessä tapa toimia tai aiemmin tuntematon teknologia.

Meillä on nyt avoinna paikka sinulle, taitava mobiilikehittäjä. Olet jo perillä vähintään yhdestä, tai kenties useammastakin mobiilialustasta, ja sen lisäksi otat aktiivisesti selvää uusista trendeistä ja teknologioista. Haluat palavasti onnistua työssäsi ja siksi asetat tavoitteesi korkealle. Tietokoneesi lisäksi tulet sujuvasti toimeen työkavereidesi ja asiakkaiden kanssa.

Työssäsi pääset lähelle asiakkaiden liiketoimintaa ja voit loistaa ideointikyvylläsi. Tiedät miten toimia yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa ja osaat pitää projektiryhmäsi kartalla töidesi edistymisestä.

Tuleva tiimisi koostuu ihmisistä, jotka arvostavat timanttista ammattitaitoa. Suhtaudumme intohimoisesti ohjelmistokehitykseen, ja kiritämme toisiamme kehittymään ja kehittämään. Organisaatiossamme jokainen kantaa kortensa kekoon, joten ymmärrät siis ottaa vastuuta, ja tarvittaessa auttaa myös kaveria. Tuemme työtäsi, emme vahdi sitä.

Tämä mobiilikehittäjän työpaikka sijaitsee Helsingissä.

EDELLYTÄMME:

– it-osaamista ja ohjelmointitaitoa
– testivetoisen kehityksen osaamista (testiautomaatio)
– kiinnostusta ketteriin ohjelmistokehitysmenetelmiin
– hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sillä kansainvälisessä it-talossamme puhutaan molempia
– oma-aloitteisuutta sekä halua opetella uutta
– kykyä toimia tiimissä ja kehittää osaamista yhdessä
– halua tehdä niin hyvää työtä, että asiakas huomaa ilahtuneensa.

ARVOSTAMME:

– tässä tehtävässä erityisesti iOS, Android ja/tai Windows Phone -osaamista
– työnäytteitä, joiden avulla ymmärrämme paremmin kuinka sovellat tietojasi ja taitojasi
– myös muuta ohjelmointikokemusta, sillä teemme paljon myös web-ohjelmointia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen careers@eficode.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eficode on suomalaissyntyinen ohjelmistotalo, joka toimii Helsingin lisäksi Pekingissä ja Kööpenhaminassa. Palvelemme asiakkaitamme Software-, Devops- ja Big Data -alueilla. Olemme ylpeitä onnistuneista toteutuksista muun muassa Elisalle, Roviolle ja Maanmittauslaitokselle.

Kaikkea tekemistämme ja 80 ammattilaistamme ohjaa yksi periaate yli muiden: ei hölynpölyä vaan tuloksia. www.eficode.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti