Markkinoinnin kehityspäällikkö

Yritys
Mandatum Life
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
27.2.2022

Saavatko kehitysprojektit lähellä liiketoimintaa sinut innostumaan? Haemme nyt markkinoinnin kehityspäällikköä vastaamaan liiketoimintalähtöisistä kehitysprojekteista ja markkinoinnin teknologioista.

Sinun roolisi

Työskentelet noin 20 hengen markkinointi- ja viestintäyksikössä. Vastaat markkinoinnin teknologioiden kokonaiskehityksestä ja priorisoinnista yhdessä kehitystiimien kanssa. Edistät liiketoimintaa tukevia projekteja sekä hankkeita. Tuet vastuualueesi teknologiahankintoja sekä tiimiä eri teknologioiden käytössä. Työskentelet tiiviisti datan parissa tuottamalla kohderyhmiä erilaisiin markkinoinnin ja viestinnän tarkoituksiin.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta:

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.
– kokemusta markkinointiteknologioiden parissa työskentelystä (kuten verkkokehitys ja markkinoinnin automaatio)
– ymmärrystä data- ja asiakaslähtöisestä liiketoiminnasta sekä kehityksestä
– erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä kommunikoida niin teknisten asiantuntijoiden kuin liiketoiminnan kanssa
– kokemusta liiketoiminnan erilaisten projektien johtamisesta ja koordinoimisesta

Olet nopea oppimaan ja haluat ottaa vastuuta teknologia- ja datakehittämisen kokonaisuuksista. Työotteeltasi olet määrätietoinen, ratkaisukeskeinen ja aloitteellinen. Työkaverisi toivovat saavansa sinusta innostavan, positiivisen ja tavoiteorientoituneen kollegan.

Sinulle tarjoamme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä positiivinen, innostava ja ammattimainen työyhteisö. Saat tueksesi taitavan ja hyvällä yhteishengellä varustetun tiimin. Työskentelet joustavasti pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä etänä.

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 27.2. ja liitä mukaan työhakemus, CV ja palkkatoiveesi. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Marketing Technology, Mikko Heinonen, p. +358 504 323 560. Tavoitat Mikon ma 14.2 klo 14-15, ti 15.2 klo 14-15 ja ma 21.2 klo 13-14.

Lue lisää Mandatumista ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti