Magento-ohjelmistokehittäjä

Yritys
Digia
Paikkakunta
Helsinki, Turku, Vaasa
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
18.9.2016

Haluatko kasvaa verkkokauppa-ohjelmoinnin ammattilaiseksi? Haemme nyt Helsingin, Turun tai Vaasan toimipisteeseen

MAGENTO-OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

työskentelemään elintärkeänä osana asiantuntevaa tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen ohjelmointityöstä. Toimit tiiviissä yhteistyössä graafisten suunnittelijoiden, projektipäälliköiden ja frontti-kehittäjien kanssa. Sinulla on toki mahdollisuus vaikuttaa myös itse suunnitteluun. Palat halusta toteuttaa hyvännäköisiä ja toimivia kokonaisuuksia asiakkaille, ja haluat luoda parhaan mahdollisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille.

Magento-ohjelmistokehittäjänä sinulla on tietenkin jo parin vuoden työkokemus Magentosta, PHP-ohjelmoinnista ja tietokannoista. Olet varmaankin ollut jo toteuttamassa verkkokauppoja Magento-alustalla ja Magenton integroiminen taustajärjestelmiin on sinulle tuttua. Jos olet aktiivinen Magento-yhteisössä tai verkkokaupat ovat sinun juttusi, niin kuulemme sinusta erittäin mielellämme!

Toimit johtavana ohjelmistokehittäjänä osana tiimiä, joten sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja halua toimia tiimin parhaaksi. Toivomme sinulta myös itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on plussaa. Tämän lisäksi tarvitset vain positiivista asennetta ja halua oppia uutta sekä kiinnostusta ja innostusta e-liiketoimintaa kohtaan.

Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana maailman nopeimmin laajentuvan verkkokauppa-alustan ohjelmoinnin asiantuntijaksi. Saat työskennellä kannattavasti kasvavassa ohjelmistoalan yrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Jos sinulle heräsi kysymyksiä tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, laita viestiä osoitteeseen rekry@igence.fi niin vastaamme sinulle mielellään.

Hakuaika päättyy 18.9.2016. Jätä hakemus oheisesta linkistä tai ota yhteyttä! Kerro meille osaamisestasi ja sinua innostavista asioista. Meistä voit lukea lisää osoitteessa www.digia.com.

Lisätietoa

Jätä kommentti