Lean UX Designer

Yritys
Tori.fi
Paikkakunta
HELSINKI
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
14.1.2015

LEAN UX DESIGNER, TORI.FI

Tori.fi-palvelun huikea kasvutarina on alalla kansainvälisestikin noteerattu. Palvelu on kasvanut Suomen suurimmaksi käytetyn tavaran verkkokauppapaikaksi viidessä vuodessa ja palvelun sivulatausmäärät ovat jo nelinkertaiset verrattuna Huuto.netiin. TNX Metrixin mukaan Tori.fi on Suomen 4. Suosituin sivusto sivulatauksilla laskettuna. Sen edellä ovat vain iltapäivälehdet ja MTV3. Palvelumme lisäksi myös tiimimme on kasvanut. Tiimikokomme ylitti maagisen 20 hengen rajapyykin syksyllä. Palvelumme mobiilipuolta vahvistettiin lokakuussa julkaisemalla Windows Mobile Phone -sovellus aiemmin julkaistujen iOS- ja Anroid-sovellusten lisäksi.

TEHTÄVÄNANTO
Seuraavaksi aiomme nostaa Tori.fi:n konseptoinnin ja kehittämisen uudelle tasolle. Siellä kaikki lähtee käyttäjäkokemuksen ja liiketoiminnallisten vaatimusten sinfoniasta. Palkkaammekin nyt osaksi uutta design-tiimiä ketterästä tekemisestä innostuvan, visuaalisesti orientoituneen UX Designerin, jolta taittuu mielellään myös responsiivinen front end -ohjelmointi. UX Designerina osallistut pääasiassa Torin desktop- ja mobiilipalveluiden käyttöliittymän ja ulkoasun suunnitteluun yhteisessä dialogissa eri yksiköidemme osaajien kanssa.

Ensimmäisen puolen vuoden aikana opettelet talon tavoille tviikkaamalla olemassa olevia palveluita ja markkinointikampanjoita. Nappaat myynnistä ja markkinoinnista tasaiseen tahtiin tulevia kampanjaluontoisia omia ja yhteistyökumppaneille myytyjä projekteja, joissa konseptikehitys ja toteuttaminen kaipaavat tekijää. Kyntesi näytettyäsi uskomme isompien projektien imaisevan sinut mukanaan ja silloin puhutaan muun muassa Torin verkkopalveluun ja iPad-applikaatioon tulevien prototyyppien suunnittelusta ja käyttäjätestaamisesta.

Ennen pitkää odotamme sinun löytävän itsesi rinnakkaisten striimien pauloista kehittäen uusia konsepteja ja tviikaten olemassa olevia projekteja. Tiedämme sinun olevan oikea tyyppi talossa, kun asenteesi ja toimintatyylisi istuu yrityskulttuuriimme ja ensimmäisen vuotesi päättyessä johdat projektisi suvereenisti maaliin, olet vakiinnuttanut roolisi tiimissä asiantuntemuksesi, osaamisesi sekä tiimihenkisyytesi keinoin, ottanut omistajuutta visuaalisesta suunnittelusta ja sisäistänyt Torin liiketoiminnan ideoimalla ja tuottamalla sitä tukevia tuotoksia.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET
Tori.fi-verkkopalvelun suunnittelua tehdään mahdollisimman kokonaisvaltaisesti koko tiimin osaamista, kokemuksia ja näkemyksiä hyödyntäen. Toimintatyylimme nojaa vahvasti ketterään tiimityöhön, jossa eri yksiköiden osaajien odotetaan sparraavan toisiaan säännöllisesti kokonaisuutta suunnitellessaan ja työstäessään. Tässä tehtävässä menestyminen luo odotuksia käytännön suunnittelu- ja toteutusosaamisen lisäksi myös ideointiin sekä keskustelujen maustamiseen valideilla näkemyksillä ja oivalluksilla.
Saat visuaalisen suunnittelutyön tueksi tuoreet ohjeistukset markkinoinnista, mutta odotamme sinun kykenevän tuottamaan vaivattomasti vuokaavioita, rautalankoja ja protoja projektien suunnittelun alkuvaiheissa sekä mielellään koodaamaan leiskasi valmiiksi responsiiviseen fronttiin.

Keskeiset hakukriteerit:
• Sujuva visuaalinen käytännön suunnitteluosaaminen desktopiin, tabletteihin sekä mobiiliin (Adobe Creative Suite)
• Kokemusta interaction designista sekä käyttäjätestauksen roolista osana suunnitteluprosessia
• Front end -devaajan perustaidot (HTML5, JavaScript, CSS, JQuery), pythonista plus-merkintä
• Työkäytössä sujuva suomen ja englannin kielitaito
• Yrityskulttuurimme istuva, tiimihenkinen toimintatyyli ja vahva innostus leaniin tekemiseen

Lisätietoa

Jätä kommentti