Lead Front End Developer, Lead Mobile Developer

Yritys
Houston Inc.
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
22.6.2014

Hei sinä lahjakas ja timanttinen Lead Front End tai Lead Mobile devaaja! Tule meille vetämään tiimiä. Etsimme useita henkilöitä molempiin rooleihin.

Houston Inc. tekee vaativien asiakkaiden lippulaivapalvelut. Tyytyväiset asiakkaat tilaavat meiltä yhä enemmän. Nyt haluamme kuulla sinusta,

Lead Front End Developer, Lead Mobile Developer

Sinulla on johtajuutta ja halua luoda parhaita digitaalisia palveluita ja vaikuttavia tuotteita asiakkaidemme liiketoimintaan. Asiakkaina meillä on Suomen suurimpia media-, tietoliikenne- ja konepajayrityksiä pääosin Helsingissä.

Toivomme:

Osaat työsi ja haluat tehdä toimivaa softaa, joka tukee asiakkaan liiketoimintaa. Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja itseäsi jatkuvasti. Odotamme sinulta halua jakaa näkemyksiäsi ja kykyä suositella aidosti parhaat teknologiat asiakkaan tarpeeseen.

Kaikilla Houstonin Lead Devaajilla on laajat taidot ja hyvä kommunikaatiokyky. Olemme ajattelijoita ja tekijöitä. Osallistumme asiakkaan kanssa digistrategioiden suunnitteluun, uusien tuotteiden ideointiin, konseptointiin, toteuttamiseen ja tuotekehitykseen.

Tarjoamme:

Haluamme parhaat osaajat. Kaikki sanovat tarjoavansa kiinnostavan työn, parhaat työvälineet ja kilpailukykyisen palkan etuineen. Niin mekin, koska nämä kuuluvat perusedellytyksiin, kun kyseessä on kovan luokan osaaja.

Meillä osaamista kehitetään koulutusten ja seminaarien lisäksi itsenäisillä Brain Train -päivillä, joiden aikana opettelet juuri sitä asiaa, minkä koet itsellesi työn kannalta tärkeäksi. Houstonilla teet maailmaa muuttavia töitä kansainvälisillä pelikentillä ja vaikuttavimmissa start-upeissa, joissa olemme mukana sweat equity -osakkuudella.

Miksi töihin Houstonille?

Houston Inc. on 2004 perustettu teknologiayritys. Kaikki omistajat ovat edelleen asiakastyössä mukana.

Meillä ei ole kakkostiimiä, vaan kaikki devaajat tekevät töitä suoraan asiakkaan kanssa.

Meillä voit keskittyä työntekoon sisäisten palaverien sijaan. Matala organisaatio takaa sen, että olet eturintamassa asiakkaan kanssa ratkomassa kriittisiä ongelmia. Reipas tekemisen meininki takaa vauhdin tunteen.

Ketterä tekeminen menee meillä läpi koko organisaation. Voit vaikuttaa siihen mitä ja miten töitä tehdään. Välillä on hyvä myös rentoutua työkavereiden kanssa, ja meillä sekin onnistuu. Avoin kulttuuri vaatii myös sinulta rohkeutta olla mukana, meillä et voi olla suojapoterossa.

Hae heti!

Kuulostaako hyvältä? Hakemus kannattaa jättää heti, sillä sopivien kandidaattien kanssa teemme päätöksiä jo kesäkuun aikana.

https://oma.barona.fi/#job_specific_application-15885

Hakuaika päättyy 22.6.2014.

Lisätietoa

Jätä kommentti