Lead Developer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Granlund Oy

Paikkakunta: Etätyö

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Viim. hakupäivä: 30.5.2022

Haluatko olla mukana digitalisoimassa kiinteistöalaa? Kiinnostaisiko työ, jossa jokaisen osaamista arvostetaan?

Etsimme nyt työkaveriksemme sinua, Lead Developer, vahvistamaan Granlund Manager -ohjelmiston tuotekehitystä. Tuet tiimiäsi onnistumaan projekteissa ohjaamalla kehitystyötä. Viihdyt myös itse kädet syvällä koodissa yhdessä tiimisi kanssa.

Teet läheistä yhteistyötä tuotehallinnan, laadunvarmistuksen ja muiden tuotekehitystiimien kanssa. Työhösi kuuluu myös alihankintatiimien työn koordinointi.

Tuotekehityksemme on keskittynyt Helsinkiin ja Kuopioon, mutta etätyöskentelymallimme mahdollistaa työpisteesi sijainnin missä päin tahansa.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vahvaa kokemusta ja näyttöä ohjelmiston elinkaaren asiakaslähtöisestä ja ketterästä kehittämisestä.

Teemme kehitystä useilla tekkistäkeillä Microsoft-ympäristössä, joten liikuthan sujuvasti fullstäkkinä ja tunnet olosi kotoisaksi niin Web Formsin kuin Corenkin äärellä – tietokantaosaamista ja fronttitekniikoita unohtamatta. Tarvittaessa kykenet vetämään myös DevOps-hatun päähäsi.

Arvostamme lisäksi Azure-osaamista ja BI-ratkaisujen tuntemista (esim. Power BI).

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Olemme mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo yli 1 200 ympäri Suomen.

Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.

Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
Me palkitsemme hyvästä työstä. Jaamme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme – onpa mallia kutsuttu markkinoiden parhaimmaksikin.

Meillä työskentelyssä korostuu vastuu ja vapaus, jokaisen työtä ja asiantuntijuutta arvostetaan ja se näkyy niin arjessa kuin tilinauhallakin. T&T:n tuoreen selvityksen mukaan Granlund on yksi parhaiten maksavista insinööritoimistoista Suomessa. Vastavuoroisesti odotus on, että omat työt tehdään laadukkaasti – tiimin tukemana.

Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.

Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Miltä vaikutti? Tulisitko työkaveriksemme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.5.2022: https://granlund.teamtailor.com/jobs/1750962-lead-developer

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästi – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelemisestä, Mika vastaa niihin mielellään. Head of Product Development Mika Ruottisen tavoitat sähköpostilla mika.ruottinen@granlund.fi


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun