Lead Developer

Yritys
Mediasignal
Paikkakunta
Tampere, Joensuu, Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
26.2.2020

Mediasignal Group on digitaalisen liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen asiantuntija. Ydinosaamistamme ovat ohjelmistokehitys, web–teknologiat ja palvelusuunnittelu. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavia ja oivaltavia ratkaisumalleja heidän liiketoimintansa kehittämiseen uusien, parempien palveluiden avulla.

Etsimme kasvavaan tiimiimme Lead Developer ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Lead Developerina toimit asiakasprojekteissamme koodaavana teknisenä projektipäällikkönä ja osallistuu mm. asiakaspalavereihin, vaatimusmäärittelyn laadintaan, tietomallin ja toteutusarkkitehtuuriin suunnitteluun. Lead Developerina pääset vaikuttamaan projektin teknologiavalintoihin ja toteutusmalleihin sekä vastaat teknisen toteutusprojektin läpiviennistä yhdessä kehitystiimisi kanssa.

Odotamme sinulla olevan aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja oletkin jo päässyt toteuttamaan asiakasprojekteja monipuolisesti. Olet innostunut, tulostavoitteinen tekijä, joka on kiinnostunut oppimaan uutta ja ajattelemaan ratkaisukeskeisesti. Jatkuva kehittymishalu, uuden oppiminen ja kyky selvittää kertovat meille sinusta enemmän kuin kaiken osaaminen.

Työtehtävissäsi
• hallitset useita seuraavista teknologioista: Node.js, Angular, React, Javascript, PHP
• osaat käyttää valmiita työkaluja ja kirjastoja nopeuttamaan työtäsi, esim. Git, CI, NPM, Composer
• frameworkien käyttö on tuttua
• olet halukas toimimaan teknisenä projektipäällikkönä asiakasprojekteissa ja ottamaan osaltasi vastuuta projektin teknologiavalinnoista ja -ratkaisuista

Mediasignalilaisia yhdistävät intohimo koodiin ja ratkaisukeskeinen ajattelu. Siksi meille on tärkeää löytää kollegoiksi ihmisiä, jotka sopivat osaksi tätä ajattelutapaa ja viihtyvät aidosti meillä.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja nimekkäitä asiakasprojekteja mielenkiintoisella alalla. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella, Helsingissä ja Joensuussa.

Lisätietoja yrityksestä ja työsuhde-eduista löydät: https://www.mediasignal.fi/rekry.
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen hakemukset@mediasignal.fi

Lisätietoa yrityksestä Mediasignal Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti