Kotisivujen tekijä

Yritys
Ideakone Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä, Web-design, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
7.10.2012

Ideakone Oy on Suomen tunnetuimman kotisivupalvelun Kotisivukoneen taustalla toimiva yritys. Kotisivukone on verkkopalvelu, jonka avulla asiakas voi tehdä itselleen tai yritykselleen kotisivut helposti ja nopeasti. Jo kuuden vuoden ajan tuhannet pienyritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt ovat toteuttaneet kotisivut Kotisivukoneella itsepalveluna.

Tammikuussa 2012 Kotisivukone lanseerasi uuden Avaimet käteen -palvelun perinteisen itsepalvelutuotteen ohelle. Avaimet käteen -palvelussa suunnitellaan ja toteutetaan korkealaatuiset kotisivut asiakkaan toiveiden mukaan ja ne toimitetaan käyttövalmiina asiakkaalle, minkä jälkeen hän voi ylläpitää sivujaan itse Kotisivukoneen ylläpitotilassa.

Lanseeraamme nyt Avaimet käteen –palvelulle erilaisia lisäpalveluita, kuten logosuunnittelua, copywritingia, käyntikorttien, Facebook-sivujen, mainosbannereiden ja mainoskampanjoiden suunnittelua, kotisivujen päivitystä jne.

Etsimme tiimiimme Kotisivujen tekijää, jonka vastuisiin kuuluu:

• suunnitella ja toteuttaa asiakkaille kotisivuja Kotisivukone-palvelulla asiakkaiden antamien tietojen ja toiveiden perusteella
• suunnitella ja toteuttaa muita digitaalisia materiaaleja ja printtimateriaaleja (logoja, kuva- ja flash-bannereita, käyntikortteja, esitteitä jne.)
• kommunikoida asiakkaiden kanssa sivujen toteuttamisvaiheen aikana

Työ edellyttää hyvää teknistä ja graafista osaamista kotisivujen ja muiden materiaalien suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä halua ja taitoa kommunikoida asiakkaiden kanssa. Edellytämme sinulta vähintäänkin seuraavia taitoja:

• osaat käyttää Kotisivukone-palvelua (tiedämme, että osaat)
• html ja css:n perusteet
• osaat käyttää Adobe Photoshop-, InDesign-, Illustrator- ja Flash-ohjelmia
• luova mutta realistinen lähestymistapa kotisivujen tekoon
• erinomaiset kommunikointitaidot myös sellaisten asiakkaiden kanssa, joille kotisivujen teko on vierasta
• kyky pyörittää samanaikaisesti useita kotisivuprojekteja, joihin kuuluvat tekninen ja luova kotisivujen teko sekä kommunikointi asiakkaiden kanssa

Jos olet mielestäsi etsimämme henkilö, lähetä meille omannäköinen hakemuksesi, CV:si ja työnäytteitäsi palkkatoiveineen 7.10.2012 mennessä sinulle sopivassa muodossa (kirje, video tms.). Sopivimmat hakijat pyydetään mukaan haun toiselle kierrokselle, jolla pääset todella näyttämään taitosi kotisivujen teossa!

Hakemukset ja lisätietokyselyt voit lähettää osoitteeseen rekry@ideakone.fi 7.10.2012 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Jätä kommentti