Koodari, journalisti

Yritys
Yle
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
10.1.2021

Tahdotko koodata maailmasta paremmin ymmärrettävän? Haluatko tehdä työtä jolla on merkitystä? Oletko koodaustaitoinen journalisti tai journalismia ymmärtävä koodaaja? Tahdotko palvella uutisilla etenkin nuoria yleisöjä ja auttaa heitä ymmärtämään maailmaa paremmin?

Ylen Plus-deskillä pääset keksimään uusia tapoja tehdä journalismista vaikuttavampaa, henkilökohtaisempaa ja visuaalisempaa.

Miksi meille?

Jos haluat olla mukana tekemässä uudenlaista, yhteiskunnallisesti vaikuttavaa journalismia, tämä on sinun paikkasi. Pääset kanssamme tekemään Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan suosituimpia verkkosisältöjä, jotka tavoittavat satojatuhansia suomalaisia.

Olemme kansainvälisesti palkittu tiimi, joka koostuu koodaavista toimittajista, graafisista suunnittelijoista ja kahdesta tuottajasta. Lisää Plus-deskistä ja tekemämme jutut löydät https://plus.yle.fi

Kaikki juttumme syntyvät yhteistyössä Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimitusten kanssa.

Mitä on luvassa?

Pääset mukaan tiiviiseen asiantuntijajengiin, jossa on kovan luokan osaamista. Työskentelytapamme ovat ketteriä, yhteisöllisiä ja toimimme laajassa verkostossa muiden tiimien kanssa. Pääset oppimaan meiltä ja jakamaan osaamistasi. Työyhteisönä Plus-deski on yksinkertaisesti huippu, ja vakuutamme sinut siitä rekrytointiprosessin aikana.

Tulet tekemään sekä tutkivia juttuja että reagoimaan nopeisiin uutistilanteisiin. Olet myös mukana kehittämässä Ylen uudistuvia palveluja. Osa projekteistamme kestää puoli vuotta, osa kaksi tuntia. Pääosin työskentelemme pienissä tiimeissä, mutta myös itsenäisesti.

Plus-deski sijaitsee Helsingin Pasilassa Ylen toimitiloissa, mutta toistaiseksi teemme töitä etänä. Etätyöpäivät ovat mahdollisia myös, kun koronatilanne on ohi.

Työsuhde on vakituinen.

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeintä meille on, että ymmärrät sekä koodausta että journalismia ja haluat kehittyä koko ajan.

Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka pystyy joustamaan tiukoissa paikoissa ja auttamaan myös muita. Myös ideointitaito, halu uudistua ja rohkeus katsoa asioita eri näkökulmista on tärkeää.

Odotamme, että osaat sujuvasti näitä: HTML5 & CSS, Javascript ja React. Lisäksi tiimimme taitoihin kuuluvat Python, R, GIS, AWS ja AI/ML.

Työskentely laajojen data-aineistojen parissa on sinulle tuttua. Osaat käyttää Exceliä tai Sheetsiä, hakea dataa eri rajapinnoista ja tietokannoista sekä käsitellä dataa.

Jos palvelumuotoilu, ux-suunnittelu, data-analytiikka, VR/AR, pelillistäminen tai videoiden tekeminen kuuluu myös taitoihisi, olemme innoissamme.
Kerro taidoistasi ja yllätä meidät!

Kiinnostuitko?

Erinomaista! Jäämme odottamaan, että kuulemme sinusta. Hakemukseen pääset tekstin alla olevan lisätietoa-linkin takaa. Kerro meille erityisesti, miksi haluat meille töihin ja minkälaista journalismia haluat tehdä kanssamme.

Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin:

Esihenkilö-tuottaja Kristiina Tolvanen, 040 6377 131
Tuottaja Mika Pippuri, 0400 508 430

Tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@yle.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti