Koodaava toimittaja

Yritys
Yle
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
18.2.2018

Tervetuloa koodaamaan maan parasta verkkojournalismia!

Onko sinulla näkemys siitä, millaista verkkojournalismi on tulevaisuudessa? Haluatko olla mukana löytämässä yhteiskunnan kupruja? Ja sen jälkeen luomassa datavisualisointia, joka yllättää yleisön ja nousee koko Suomen puheenaiheeksi. Vai tiedätkö miten pelit ja journalismin voisi yhdistää? Oletko sinä datajournalismin tulevaisuus?

Kiinnostuitko? Silloin me Ylen Plus-deskissä haluamme kuulla sinusta. Jos vielä rakastat koodaamista ja journalismia, ja haluat kehittää taitojasi koko ajan, olemme erittäin kiinnostuneita sinusta.

Haluamme sinut kansainvälisesti palkittuun tiimiimme, joka koostuu koodaavista toimittajista, graafikoista ja kahdesta tuottajasta. Kaikki juttumme syntyvät yhteistyössä Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimittajien kanssa. Lisää meistä ja kaikki tekemämme jutut löydät https://plus.yle.fi/

Olet koodari. Osaamme muun muassa HTML5, React, jQuery, Python, R, GIS ja Excel. Emme edellytä sinulta välttämättä juuri näiden osaamista, yllätä meidät!

Olemme työyhteisönä joustava ja voit itse vaikuttaa työkaluihisi. Meillä on kivaa, uima-allas, hammashuolto, uusi kuntosali sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Pääset tekemään verorahoillasi duunia. Meillä saa paljon mahdollisuuksia opetella uutta – myös oman työpaikan ulkopuolella.

Kerro meille millaista visuaalisen tarinankerronnan ja journalismin pitäisi olla mobiilissa, jotta se sytyttäisi sinut. Ja miten tekisit sitä koodaavana toimittajana Ylen Plus-deskissä Pasilassa. Kerro meille mitä olet tehnyt ja liitä mukaan työnäytteitä.

Lisätietoa antavat:

Tuottaja Mika Pippuri mika.pippuri@yle.fi
Puhelin: 0400 508 430

Päätoimittaja Riikka Venäläinen riikka.venalainen@yle.fi
Puhelimitse (040 750 6852): ma 22.1. klo 11.30-12.30, ti 30.1. klo 10.30-11.30, ti 6.2. klo 10.30-11.30 ja ma 12.2. klo 14.30-15.30.

Lisätietoa

Jätä kommentti