Koodaava Team Leader

Yritys
Druid
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
17.9.2017

Tule meille luotsaamaan huippukehittäjien tiimiä ja kiinnostavia, haastavia asiakasprojekteja! Meillä tehdään vain timanttia.

Druid on Suomen johtavia Drupal-taloja ja ketterän kehityksen huippuosaaja. Meillä tehdään konseptointia, designia, konsultointia, ohjelmistokehitystä ja ylläpitoa. Drupal-projektien lisäksi rakennamme paljon myös esimerkiksi React- ja räätälöityjä PHP-pohjaisia verkkopalveluja ja applikaatioita. Keskitymme laajoihin verkkojärjestelmiin, joista muutamina esimerkkeinä mainittakoon Lääkärikeskus Aavan ja Helsingin Yliopiston verkkopalvelut sekä Restelin ja Myllyn Parhaan verkkosivustot.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme rakentamaan pitkäikäisiä kumppanuuksia. Meille avoimuus ja rehellisyys ovat kaikki kaikessa, koska yhteistyö asiakkaiden kanssa ei toimi ilman ansaittua luottamusta.

Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa viiden hengen perustajajengistä lähemmäs kolmeakymmentä druidia. Ja vauhti kiihtyy, sillä kauppa käy niin hyvin että huimaa. Etsimme nyt joukkoomme kokemuksen syvää rintaääntä, jolla on kykyä ja halua ottaa siipiensä alle sekä tiimi että projekteja. Olisitko sinä kaipaamamme kokenut ja koodaava Team Leader?

Tehtävässäsi tuet ja ohjaat tiimisi jäseniä heidän lähiesimiehenään. Katsot esimerkiksi heidän työtilanteensa ja tuntikirjaustensa perään. Resursoinnista ja budjetoinnista vastaat yhdessä muiden tiiminvetäjien kanssa, sillä projektimme eivät aina ole tiimikohtaisia. Koodin pariin pääset luonnollisesti vastuullasi olevissa asiakasprojekteissa, joihin käytät työajastasi valtaosan, noin 70-80%.

Mitä toivomme sinulta?

– Sinulla on kokemusta niin projektien kuin tiimin luotsaamisesta sekä resursoinnista
– Ohjelmointiosaamisesi on rautaista ja koodaaminen intohimosi, mutta haluat sen rinnalle muitakin vastuita
– Vaativat asiakasprojektit ja ketterä kehitys ovat sinulle tuttua kauraa
– Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta, ja jaat mielelläsi osaamistasi muillekin
– Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Mitä tarjoamme?

Druidilla pääset osaksi avarakatseista, rentoa ja mutkatonta työyhteisöä, jossa mielipiteet ja (huono) huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin.

Meillä saat keskittyä laajoihin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Kamppissaitit eivät siis ole se meidän juttu. Druidin taika syntyy siellä, mihin mukavuusalue ei ylety – siellä, missä kehitymme ja opimme uutta. Saat myös käyttää työaikaasi sinua kiinnostaviin alan konferensseihin ja muihin tapahtumiin.

Teemme töitä tosissamme mutta emme vakavissamme. Meille on tärkeintä, että viihdymme töissä ja toistemme kanssa – se myös siivittää hyviin tuloksiin ja onnistumisiin. Voit vaikka häipyä kaverin kanssa keskellä päivää alakertaan uimaan ja saunomaan, jos sielu tai ruumis kaipaa breikkiä. Toimistomme on hyvässä mielessä kuin toinen koti, ja pidämme huolta siitä, että työn tekemisen edellytykset ovat kaikin puolin priimassa kunnossa.

Kiinnostuitko?

Avoimuus, rehellisyys ja tinkimättömyys. Jatkuva oppiminen ja itsensä haastaminen. Rentous ja huumori. Jos nyökyttelet, sinussa on epäilemättä ainesta druidiksi! Ilmoita itsestäsi osoitteeseen rekry@druid.fi ja kerro, mitä toisit meille tullessasi ja mikä sinua motivoi. Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 040 527 5945.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Druid Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti