Konsultti, verkkopalveluiden teknologiat

Yritys
North Patrol
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä, Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
27.6.2014

Kiinnostaako työ verkkopalveluprojektien valmistelun ja ostamisen konsulttina?

Haemme North Patrolin tiimiin kuudetta jäsentä auttamaan asiakkaitamme suurten verkkopalveluhankkeiden teknologiapäätöksissä, kilpailuttamisessa ja kumppanivalinnoissa. Olemme Suomen ainut verkkopalveluhankintoihin erikoistunut riippumaton konsulttiyhtiö.

Verkkopalveluteknologioiden konsulttina toimit asiakasprojekteissamme teknisenä asiantuntijana, joka arvioi eri alustaratkaisujen soveltuvuutta asiakkaan tarpeiseen ja tavoitteisiin.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta konsultin työstä, mutta monipuolinen tausta verkkopalveluprojekteista ja julkaisujärjestelmistä tai muista verkkopalveluiden kehitysalustoista on ehdoton edellytys. Arvostamme verkkomaailman ja -trendien hyvää tuntemusta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi projektipäällikkö, tekninen asiantuntija tai tekninen projektipäällikkö.

Konsultin työssäsi meillä tarvitset lisäksi sujuvaa taitoa ilmaista itseäsi kirjallisesti ja suullisesti. Tyypillinen asiakasprojektimme lopputulos on tarjouspyyntödokumentti, vaatimusmäärittely tai esimerkiksi teknologiavalintasuositus. Dokumenttien oikeakielisyys on tärkeää meille ja asiakkaillemme.

Työmme on usein yhtä paljon asiakasorganisaation odotuksien hallintaa kuin sopivimman ratkaisun löytämistä. Siksi myös tekninen konsulttimme tarvitsee kykyä olla läsnä, ohjata keskustelua, neuvotella, kysyä kysymyksiä ja fasilitoida ryhmätöitä. Odotamme myös rohkeutta olla asiakkaan kanssa eri mieltä silloin, kun siihen on aihetta, mutta arvostamme taitoa esittää se rakentavasti ja positiivisella asenteella. Kaikessa työssämme olennaisinta on auttaa asiakkaitamme saamaan verkkoprojektinsa eteenpäin.

Pienessä ja kasvavassa firmassa olennainen vaatimus on myös hyvä työmoraali. Projektit ovat usein päällekkäisiä. Asiakastyön lisäksi arvostamme mm. aktiivista otetta keskusteluihin verkossa, asiantuntija-artikkelien kirjoittamista ja oman osaamisen kehittämistä.

Vastapainoksi hyvästä työmoraalista tarjoamme selkeän palkkausmallin, jossa on hyvän peruspalkan lisäksi henkilökohtaiseen laskutukseen perustuva bonus. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sovittaa lomasi ja vapaasi joustavasti. Toimistomme sijaitsee elokuusta alkaen uudistetuissa tiloissa Mannerheimintiellä Forumin talossa.

Meille tärkeintä on tehdä verkosta laadukkaampaa ja auttaa asiakkaitamme löytämään hyviä kumppaneita ja toteuttamaan projektit kustannustehokkaasti, fiksuin ratkaisuin. Uskomme hyvän valmistelun ja ostamisen olevan tärkeimmät lopputuloksen laatuun vaikuttavat asiat. Toivomme, että jaat arvomaailmamme.

Kollegoinasi on poikkeuksellisen kokenut joukko asiantuntijoita. Osana tiimiämme pääset oppimaan ja näkemään, miten erilaiset asiakasorganisaatiot lähestyvät verkkopalvelu-uudistuksia. Jos haluat kasvaa osaajana, tervetuloa joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 27.6.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sami.kalanen@northpatrol.com. CV:si voit laittaa mukaan liitetiedostona tai kertoa LinkedIn-profiilisi osoitteen.

Lisätiedot: Managing Partner Sami Kalanen, puh. 050 307 4044, sami.kalanen@northpatrol.com.

Lisätietoa

Jätä kommentti