Konsultti, verkkopalveluiden suunnittelu

Yritys
North Patrol
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkokauppa-asiantuntijat, Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
26.9.2016

Kiinnostaako työ verkkopalveluprojektien valmistelun ja ostamisen konsulttina?

Haemme North Patrolin tiimiin uutta jäsentä auttamaan asiakkaitamme suurten verkkopalveluiden suunnittelussa, kilpailuttamisessa ja kumppanivalinnoissa. Olemme Suomen ainut verkkopalveluhankintoihin erikoistunut riippumaton konsulttiyhtiö.

Verkkopalveluiden suunnittelukonsulttina toimit asiakasprojekteissamme konseptien ja vaatimusmäärittelyn asiantuntijana, joka auttaa asiakasta valitsemaan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivimmat ratkaisut.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta konsultin työstä, mutta monipuolinen tausta verkkopalveluprojekteista ja julkaisujärjestelmistä sekä verkkopalveluiden sisältöjen ja konseptien suunnittelusta on ehdoton edellytys. Arvostamme verkkomaailman ja -trendien hyvää tuntemusta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi verkkoviestinnän asiantuntija, verkkokauppapäällikkö, verkkopäätoimittaja, digitaalisten kanavien kehityspäällikkö tai verkkohankkeiden projektipäällikkö.

Konsultin työssäsi meillä tarvitset lisäksi sujuvaa taitoa ilmaista itseäsi kirjallisesti ja suullisesti, suomeksi ja englanniksi. Tyypillinen asiakasprojektimme lopputulos on esiselvitysraportti, verkkopalvelun ydinkonsepti, vaatimusmäärittely tai tarjouspyyntödokumentaatio. Dokumenttien oikeakielisyys on tärkeää meille ja asiakkaillemme.

Kaikessa työssämme olennaisinta on auttaa asiakkaitamme saamaan verkkoprojektinsa eteenpäin. Siksi konsulttimme tarvitsee kykyä olla läsnä, ohjata keskustelua, neuvotella, kysyä kysymyksiä ja fasilitoida ryhmätöitä. Odotamme myös rohkeutta olla asiakkaan kanssa eri mieltä silloin, kun siihen on aihetta, mutta arvostamme taitoa esittää se rakentavasti ja positiivisella asenteella.

Pienessä ja kasvavassa firmassa olennainen vaatimus on myös hyvä työmoraali. Kaikki konsulttimme osallistuvat samanaikaisesti useisiin asiakasprojekteihin, jolloin työtehtävät ja roolit vaihtelevat. Asiakastyön lisäksi arvostamme mm. aktiivista otetta keskusteluihin verkossa, asiantuntija-artikkelien kirjoittamista ja oman osaamisen kehittämistä.

Tarjoamme selkeän palkkausmallin, jossa on hyvän peruspalkan lisäksi henkilökohtaiseen laskutukseen perustuva bonus. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sovittaa lomasi ja vapaasi joustavasti. Toimistomme sijaitsee Mannerheimintiellä Forumin talossa.

Meille tärkeintä on tehdä verkosta laadukkaampaa ja auttaa asiakkaitamme löytämään hyviä kumppaneita ja toteuttamaan projektit kustannustehokkaasti, fiksuin ratkaisuin. Uskomme hyvän valmistelun ja ostamisen olevan tärkeimmät lopputuloksen laatuun vaikuttavat asiat. Toivomme, että jaat arvomaailmamme.

Kollegoinasi on poikkeuksellisen kokenut joukko asiantuntijoita, joiden kanssa pääset työskentelemään ryhmässä. Teemme asiakasprojektimme vähintään kahden konsultin yhteistyönä. Osana tiimiämme pääset oppimaan ja näkemään, miten erilaiset asiakasorganisaatiot lähestyvät verkkopalvelu-uudistuksia. Jos haluat kasvaa osaajana, tervetuloa joukkoomme!

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Sami Kalaseen (050 307 4044 / sami.kalanen@northpatrol.com) tai lähetä hänelle vapaamuotoinen hakemuksesi 26.9.2016 mennessä.

Lisätietoa

Jätä kommentti