Kokenut web-ohjelmoija

Yritys
NearMe Services
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.2.2014

Tule mukaan rakentamaan kansainvälistä mobiilipalvelua!

Etsimme tiimiimme kokenutta full stack web-ohjelmoijaa rakentamaan uutta kansainvälistä mobiili SaaS-palveluamme (www.rapidcampaign.com). Olet lisäksi mukana tekemässä asiakasprojekteja isoille suomalaisille yrityksille.

Taustasi voi olla frontissa tai backendissä, mutta työskentelet sujuvasti molemmissa. Odotamme sinulta erinomaisia koodaustaitoja PHP ja JavaScript kielissä. Sinulla on myös kokemusta Single Page sovellusten toteuttamisesta. Käytämme työssämme moderneja työkaluja, kuten AngularJS, Bower ja GruntJS. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vaativista verkkopalveluista ja ymmärrät, mitä mobiili ja responsiivisuus tarkoittavat käytännön toteutuksissa.

Pidät tiimityöskentelystä ja vauhdikkaasta työrytmistä. Saat koodauksessa niin paljon vastuuta, kun pystyt kantamaan. Kielitaito on tärkeä, koska asiakaskeskustelut käymme suomeksi ja englanniksi.

Mikä on NearMe Services

NearMe Services (www.nearme.fi) on 2010 perustettu kaupan- ja palvelualan mobiiliratkaisuihin keskittynyt yritys. Meidän ydinosaamisemme on myynnin kasvattaminen ja liiketoiminnan parantaminen mobiilimarkkinoinnin avulla. Olemme alamme johtava asiantuntija Suomessa.

Olemme kehittäneet kilpailukykyisen mobiilikampanjapalvelun RapidCampaign, jota viemme nopeasti eteenpäin kansainvälisille markkinoille. Tiimimme on vielä pieni eli sinulla on mahdollisuus päästä mukaan hienoon kasvutarinaan ja kasvaa samalla itse haastavampiin tehtäviin!

Ota yhteyttä:
Marko Luhtala
Toimitusjohtaja
NearMe Services Oy
rekry@nearme.fi

Jätä kommentti