Kokenut web ohjelmoija, mobiilipalvelut

Yritys
NearMe Services
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
25.10.2012

Haluatko olla mobiilipalvelujen huippuammattilainen

Toteutamme mielenkiintoisia mobiilipalveluja asiakasyrityksillemme ja etsimme tiimiimme henkilöä, jossa yhdistyvät kokeneen web ohjelmoijan ja teknisen projektipäällikön ominaisuuksia. Toimenkuvasi on monipuolinen: asiakasprojektien toteuttamista, uusien palvelujen konseptointia ja ohjelmointia sekä uusien mobiiliteknologioiden käyttöönottoa.
Olet ehkä kokenut web-ohjelmoija, joka kaipaa isompaa roolia, tai meriittejä niittänyt tekninen projektipäällikkö, joka kaipaa uusia käytännönläheisiä haasteita mobiilin parissa. Sinulla on vähintään viisi vuotta kokemusta vaativista Internet-hankkeista mielellään kaupan- ja palvelualojen yritysten kanssa. Arvostamme kokemusta SaaS-alustojen kehittämisestä ja mobiilisovelluksista.
Normiteknologioiden (php, JS frameworkit, html5, xml, CSS jne) hyvän osaamisen lisäksi ymmärrät palvelu- ja sovelluskehityksen erityispiirteitä eri mobiililaitteille ja tableteille. Olet myös systemaattinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolta luonnistuu projektien hallinta aikataulussaan. Asiakaskeskustelut käymme suomeksi ja kumppanikeskustelut englanniksi.

Mikä on NearMe Services

NearMe Services (www.nearme.fi) on 2010 perustettu kaupan- ja palvelualan mobiiliratkaisuihin keskittynyt yritys. Meidän ydinosaamisemme on myynnin kasvattaminen ja liiketoiminnan parantaminen mobiilipalvelujen avulla. Kohderyhmäämme kuuluvat vähittäiskaupan yritykset, kauppakeskukset, valmistajat ja palveluntarjoajat, joille suora kuluttajayhteys ja asiakastyytyväisyys ovat oleellinen osa liiketoimintaa.
Mobiili kasvaa nyt nopeasti osana asiakkaittemme monikanavaista myyntiä ja markkinointia. Tiimimme on vielä pieni eli sinulla on mahdollisuus päästä mukaan hienoon kasvutarinaan!

Hakemukset osoitteeseen:
Marko Luhtala
marko.luhtala@nearme.fi
NearMe Services Oy
www.nearme.fi

Jätä kommentti