Kokenut UX-suunnittelija

Yritys
Eficode
Paikkakunta
Helsinki tai Tampere
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
6.5.2021

Eficode hakee kokenutta UX-suunnittelijaa (Senior UX Designer), luomaan kanssamme kestäviä digitaalisia palveluita. Meillä pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi yhteisössä, jossa palveluiden korkeatasoinen käytettävyys, käyttökokemus ja saavutettavuus ovat suunnittelun lähtökohtia.

UX-asiantuntijana vastaat digitaalisten palveluiden kehityksestä kattaen konsepti-, vuorovaikutus- ja käyttöliittymäsuunnittelun. Työssä hyödynnät tehokkaasti käyttäjälähtöisen suunnittelun menetelmiä työskennellen tiiviissä yhteistyössä Eficoden asiakkaiden, palvelun käyttäjien, käytettävyysasiantuntijoiden sekä kehittäjien kanssa. Pystyt tuottamaan viimeisteltyjä kokonaisuuksia ja havainnollistamaan suunnitelmat niin liiketoiminnan edustajille kuin front-end kehittäjille. Edellytämme, että hallitset sujuvasti suunnittelutyökalut ja ketterät työtavat.

Toimit asiantuntijana Eficoden asiakkaille, ja konsultoit projekteissa joiden pituus vaihtelee parista viikosta useampaan vuoteen.Työtä tehdään pääasiassa Eficoden toimistoilta Helsingissä ja Tampereella, tai asiakkaidemme tiloissa yhdessä heidän tiiminsä kanssa.

Sovitko joukkoomme?

Eficodella on noin 50 UX-alan ammattilaista, ja joustavuus, osaavat kollegat sekä hyvä asenne työntekoon ovat korkeassa arvossa. Kaikki eficodelaiset ovat tiimipelaajia ja projektien vaihtuessa tulee varmasti kaikki työkaverit tutuksi.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on vahvaa osaamista UX-suunnittelussa, palava halu tuottaa parempia digitaalisia kokemuksia ja intoa oppia uutta sekä heittäytyä uusiin projekteihin. Eficodella arvostamme myös oppimista, ja tuemme kehittymistäsi erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla.

UX-suunnittelun ammattilaisena odotamme sinulta:

käytännön kokemusta käyttäjälähtöisestä suunnittelusta
soveltuvaa koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta
kykyä laatia vakuuttavia suunnitelmia ja ehdotuksia asiakkaille
erinomaisia sosiaalisia taitoja toimiessasi eri sidosryhmien kanssa
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa työkielenä (professional working proficiency in Finnish is required).
Arvostamme lisäksi:

aktiivista osallistumista toimialan tapahtumiin ja yhteisöihin
halua jakaa omaa osaamista ja kehittää suunnittelijayhteisöä
rohkeutta ja reipasta asiantuntija-asennetta
kokemusta käytettävyys- ja saavutettavuusarvioinneista
kykyä fasilitoida työpajoja ja toteuttaa käyttäjätutkimuksia.
Eficodella pääset tekemään töitä loistavassa työporukassa suurella sydämellä ja kehittämään ammattitaitoasi oman kiinnostuksesi mukaan. Vaihtelevat projektit takaavat sen, että työ pysyy varmasti kiinnostavana ja mielekkäänä.

Kuulemme mielellämme enemmän sinusta ja miksi tehtävä kiinnostaa sinua. Liitäthän hakemukseesi portfoliosi, ansioluettelosi (tai linkki LinkedIn-profiiliisi). Hakuaika päättyy torstaina 6.5.2021. Jos tehtävässä jäi vielä jokin mietityttämään, voi kysyä lisää Janne Tompurilta (050 375 9473, janne.tompuri@eficode.com).

Lisätietoa

Jätä kommentti