Kokenut projektipäällikkö, Solita Oy

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Tampere tai Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
7.7.2014

Kokenut projektipäällikkö, Solita Oy
Solita on syntynyt sen ihmisistä ja ihmisten asenteesta työhön. Olemme ottaneet paikkamme digitalisoitumisen suunnannäyttäjänä ja kutsummekin itseämme digitalisoitumisen matkaoppaaksi. Uskomme, että kaikki mikä voi, digitalisoituu. Murros on käynnissä ja vauhti kiihtyy. Tulisiko sinusta yksi matkaoppaistamme?

Haemme Tampereelle tai Helsinkiin kokenutta projektipäällikköä toimimaan asiakasprojektien ja palvelujemme vetäjänä.

Tehtävässäsi toimit oman ryhmäsi tukena, pelinrakentajana ja arjen pyörittäjänä. Saat asiat tapahtumaan, oli kyseessä sitten tyhjästä rakennettava uusi palvelu tai elinkaaressa pidemmällä oleva palvelu. Osana työnkuvaasi vastaat ryhmäsi arjen pyörittämisestä, todellisen asiakastarpeen löytämisestä, asiakaskokemuksesta ja projektin taloudellisesta menestyksestä.

Voima on meissä yhdessä

Parasta, mitä voimme sinulle tarjota, on tämä meidän porukkamme! Olemme aitoja, reiluja sekä rennonletkeitä, ja autamme toisiamme ala- ja ylämäessä. Kanssamme on mukava ja helppo työskennellä ja sitä haluamme vaalia.

Työskentelemme järkevillä aikatauluilla ja välineillä turhaa byrokratiaa vieroksuen. Tekemisen puitteet ja työntekijöitämme kuunnellen valitut työsuhde-edut tukevat harrastamista sekä helpottavat työn ja perhearjen yhdistämistä. Meillä saat seuraa esimerkiksi virtuaalisiin NHL-turnauksiin, risteilyille, kulttileffa-maratoneihin, konsertteihin, urheilemaan ja vaikka erilaisten harrasteprojektien pariin.

Meillä on ollut näppimme pelissä monessa suomalaisille tutussa palvelussa. Kanssamme tulet täydentämään tätä menestystarinoiden listaa solita.fi/asiakkaat.

Teemme töitä intohimolla

Intohimo on meitä solitalaisia eteenpäin vievä ja kehittävä voima. Olet jo ansainnut kannuksesi vastaavissa tehtävissä toimiessasi, mutta liekkisi ei ole sammunut.

Sinäkin sytyt ihmisten kanssa työskentelystä ja näet sen tärkeyden tietojärjestelmien toimittamisessa. Kokemuksesi ja kommunikaatiotaitosi antavat sanoillesi painoarvoa. Ihmiset keskustelevat mielellään kanssasi.

Loppukäyttäjä- ja asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja mukavuusalueesi on asiakastarpeen ja teknisen toteutuksen välimaastossa luoviminen. Ketterien toimintamallien edut ovat sinulle erittäin tuttuja ja ymmärrät niiden vaikutuksen projektien eri vaiheessa. Aloitteellisuutesi ja ohjauksesi ansiosta asiat etenevät projekteissa ja asiakasyhteistyössä sujuvasti.

Haluatko mukaan?

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemus CV:n kera osoitteeseen rekry(at)solita.fi 7.7 mennessä. Laita viestin otsikoksi ”Projektipäällikkö”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta vitkuttele viimeiseen hetkeen.

Lisätietoa meistä löydät osoitteesta solita.fi/ura.

Lisätietoa

Jätä kommentti