Kokenut interaktiosuunnittelija

Yritys
Idean
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
15.11.2012

Tervehdys interaktiosuunnittelun spesialisti

Me olemme Idean, maailman suurin yksityisomisteinen käyttökokemuksia ja käyttöliittymiä suunnitteleva design-talo. Meillä työskentelee yli viidenkymmenen huippuammattilaisen inspiroiva tiimi, käyttöliittymäsuunnittelijasta psykologiin. Viime vuosien aikana olemme onnistuneet luomaan suuren joukon maailmalla tunnistettavia ja tunnustettuja digitaalisia palveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Kalifornian piilaaksossa, sekä Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Asiakkainamme meillä on kiinnostava joukko yrityksiä – niin maailman suurimpia brändejä, kuin tulevaisuuden menestystarinoita, Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Voisimmekin sanoa, että palveluvienti on meillä verissä.

Kaikille meille Ideanilaisille on yhteistä intohimo, jolla asiakkaidemme palveluita rakennamme. Kysynnän kasvaessa korvia huumaavalla vauhdilla ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt Idean Houseen, uniikkiin toimistoomme Helsingin Lauttasaaressa:

kokenutta interaktiosuunnittelijaa

Uskot vakaasti, että maailmaa voi muuttaa luomalla ainutlaatuisia käyttäjäkokemuksia. Et lupaa liikoja, pidät sen mitä lupaat ja ylität odotukset. Olet luova ja positiivinen niin asiantuntijatiimimme jäsenenä kuin itsenäisenä vastuunkantajanakin. Ymmärrät käyttäjäkokemuksen ja designin tärkeyden uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Hallitset käyttäjälähtöisen suunnitteluprosessin kokonaisuutena käytännön tasolla ja pystyt tiivistämään interaktiosuunnittelun kautta uusia konsepteja sekä monimutkaisiakin palveluita helposti ymmärrettävään ja toteutettavaan muotoon.

Odotamme, että osaat:

-Luoda käyttäjälähtöisiä konsepteja ja käyttöliittymiä (mobiili, web, ammattikäytön järjestelmät) erityisesti interaktiosuunnittelun kulmalla
-Suunnitella ja johtaa asiakasprojekteja
-Konsultoida asiakasta sekä yhteistyökumppaneitamme ja löytää parhaat ratkaisut vaativiinkin asiakastarpeisiin
-Rakentaa pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme parhaaksi
-Tukea myyntiä ja tuotantotiimejämme

Toimit projekteissa sujuvasti myös konsulttina tai projektipäällikkönä. Pysyt aikatauluissa muuttuvassa ympäristössä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Omaat vahvat ongelmanratkaisutaidot ja pystyt kantamaan itsenäisesti vastuuta projekteistamme ja asiakkuuksistamme. Kommunikoit luontevasti myös englanniksi.

Tarjoamme mahdollisuuden olla joukossamme luomassa jotain aivan uutta: digitaalisia palveluita, jotka muuttavat maailmaa. Tule ja hurmaa meidät. Meille voi olla vaikea päästä mutta mikäli onnistut siinä, takaamme kiinnostavimman asiakasportfolion mitä Suomesta voi löytää, sekä monipuolisen joukon persoonallisuuksia, jotka muodostavat lojaalin design-työyhteisön. Meillä ei kaveria jätetä. Mikäli tunsit sykäyksen, ota yhteyttä ja tavataan teekupin ääressä.

Lisätietoja: www.idean.com, sekä henkilöstöjohtajamme Niko Frilander, puh: 041-5353 283. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteella: niko.frilander@idean.com

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Odotamme mielenkiinnolla yhteydenottoasi :)

Lisätietoa

Jätä kommentti