Frontend-kehittäjä (PHP)

Yritys
Druid
Paikkakunta
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

Oletko kokemusta kartuttanut ja laadukasta jälkeä tuottava frontend-osaaja? Onko sinulla myös silmää designille? Etsimme kenties juuri sinua!

Olemme Suomen Drupal-osaajien kärkeä ja tavoittelemme tukevaa jalansijaa myös JavaScript-kehityksen markkinoilla. Teemme työtämme tinkimättömällä asenteella mutta rennolla otteella, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Kaipaamme nyt vahvistusta fronttipuolen kaartiimme monipuolisiin asiakasprojekteihin. Olet harjaantunut saavutettavien sivustojen toteuttamisessa ja web-taitosi ovat korkealla tasolla. PHP, WCAG 2.1, HTML, CSS/SASS, JS sekä template-systeemit ovat sinulle peruskauraa. Kirjoitat selkeää ja ylläpidettävää koodia – DRY on yksi avainsanoistasi.

Työtehtäväsi liittyvät pääasiassa sivustojen layouttien rakentamiseen PHP:n avulla. Joissain projekteissamme käytämme myös JavaScriptiä. Asiakasprojektimme ovat tyypillisesti suuria ja saavutettavuus on asiakkaillemme tärkeää.

Teknisen taituruuden lisäksi arvostamme itsenäistä työotetta, aktiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä kiinnostusta oppia uutta ja kehittää osaamistasi.

Mi­tä tar­joam­me?

Druidilla pääset osaksi leppoisaa ja mutkatonta porukkaa, jossa mielipiteet ja huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin. Toimimme avoimesti ja itseohjautuvasti ilman hierarkiaa. Autamme toisiamme emmekä jätä ketään pinnistelemään yksin haasteiden kanssa.

Meillä saat vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Työajat joustavat ja voit halutessasi tehdä työsi etänä, kunhan asuinpaikkasi on Suomi. Etätyökäytännöt ja työkalut ovat meillä priimaa, työsuhde-edut vähintäänkin asialliset ja panostukset osaamisen jatkuvaan kehittämiseen kohdallaan.

Kiin­nos­tuit­ko?

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, klikkaa sivuillemme ja kerro, mitä toisit meille tullessasi. Työn aloitus on mahdollisimman pian, joten kannattaa olla meihin yhteydessä nyt eikä myöhemmin! Jos haluat kysellä lisätietoja, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 020 187 6603.

——————

Olemme tinkimätön ja mutkaton ohjelmistotalo. Rakennamme laadukkaita digiratkaisuja suurella intohimolla ja teknisellä taituruudella – parannamme maailmaa koodirivi kerrallaan kuin muinaiset druidit konsanaan. Juuremme ovat Drupalissa mutta toteutamme projekteja muillakin avoimen lähdekoodin teknologioilla. Tukikohtamme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Lisätietoa yrityksestä Druid Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti