Kokenut Drupal-, JavaScript- tai PHP-kehittäjä

Yritys
Druid
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.1.2019

Kokenut Drupal-, JavaScript-, tai PHP-taituri, kaipaatko uutta vaihdetta ja kasvua urallesi? Tee elämäsi paras siirto ja tule meille töihin! Druid on monissa liemissä keitetyn koodaajan paratiisi, jossa pääset haastamaan itseäsi suurien ja kiinnostavien projektien parissa. Meillä tehdään vain timanttia.

Druid on Suomen johtavia Drupal-taloja ja ketterän kehityksen huippuosaaja. Taitomme eivät kuitenkaan rajoitu Drupaliin, vaan teemme projekteja muillakin teknologioilla. Meillä tehdään konseptointia, designia, konsultointia, ohjelmistokehitystä ja ylläpitoa. Keskitymme suuriin verkkojärjestelmiin, joista muutamina esimerkkeinä mainittakoon Otavalle toteutettu oppimisen PWA-sovellus, Visma Sign Forms -sähköisen allekirjoituksen palvelu sekä Lääkärikeskus Aavan ja Helsingin Yliopiston verkkopalvelut.

Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa viiden hengen perustajajengistä reilun parinkymmenen druidin mittaan. Tinkimättömän työn ja ketterän meiningin lisäksi tästä on kiittäminen mahtavia asiakkaitamme, joiden kanssa homma toimii. Avoimuus ja rehellisyys ovat kulmakiviämme, ja meillä jokaisen kehittäjän on pystyttävä asettumaan asiakkaan asemaan. Emme tarjoa ratkaisujamme, jos emme usko niiden olevan asiakkaallemme se paras vaihtoehto.

Mitä toivomme sinulta?

Ohjelmointiosaamisesi on rautaista ja suhtaudut työhösi intohimoisesti
Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta
Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Mitä tarjoamme?

Druidilla pääset osaksi avarakatseista, rentoa ja mutkatonta työyhteisöä, jossa mielipiteet ja (huono) huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin.

Meillä saat vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Sertifioimme sinut ketteriin kehitysmenetelmiin ja tarjoamme muutakin koulutusta. Saat myös käyttää työaikaasi sinua kiinnostaviin alan konferensseihin ja muihin tapahtumiin.
Lue lisää Druidista työpaikkana!

Kiinnostuitko?

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, klikkaa hae-nappia ja kerro, mitä toisit meille tullessasi ja mikä sinua kiinnostaa. Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 040 527 5945.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Druid Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti