Kokenut devaaja (WordPress, Vue, yms)

Yritys
Mediapool Finland
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
16.5.2021

KOKENUT SENIOR-DEVAAJA

Etsimme kokenutta senior-tasoista ohjelmoijaa tiimiimme.

Tällä hetkellä meillä on äärimmäisen taitava 3 hengen ohjelmointitiimi. Kokemusta on riittävästi jokaisen asiakkaidemme meille pudottaman haasteen ratkaisuun. Kertaakaan ei ole meille käynyt niin, että fiksua ratkaisua ei ole löytynyt.

Sisäinen kommunikaatio pelaa meillä hyvin etätöistä huolimatta. Tämä onnistuu kivasti Teamsin, Jiran, Trellon ja itse kehittämiemme fiksujen automatisoitujen systeemien avulla. Meitä ei kiinnosta hakata jotain CRM:ää turhan takia, tai yleensäkään tehdä yhtään mitään turhaa mikä ei edistä itse työtä.

Ainiin, onhan meillä konttorikin Kalliossa. Vastamaalatut seinät ja kivat työpisteet. Siisteydestä huolehditaan aktiivisesti. Stadin paras kahvikone, eväskaappi, kuplakone, tuliterät laitteet (Apple), useita erilaisia lounasrafloja ja mukavat työkaverit. Siitä se hyvä duunipaikka meidän mielestä koostuu. Pidetään huoli, että aamuisin on kiva astua ovesta sisään.

Osaamme sanoa myös ei. Tätä fiksut asiakkaamme myös arvostavat. Ollaan myös sanottu ei, asiakkaille, joiden kanssa emme usko yhteistyön pelaavan. Haluamme valvoa, että asiakassuhde on pitkä ja hedelmällinen.

Emme koe, että pelkällä pulpetissa istumisella on lopulta isoa merkitystä kuinka kovan luokan ammattilainen on. Vaikka olisit koulutukseltasi eräopas, mutta teknologia ja tietokoneet ovat olleet kiinteä osa elämääsi nuoresta saakka olet todennäköisesti etsimämme tyyppi. Usein myös paras ratkaisu on varsin epäortodoksinen ja vastauksia niihin ei löydy kursseilta tai kirjoista.

Varsin moni alan toimija toimii henkilöstövuokraajana. Meille tämä on tuntematon käsite. Työt tehdään oman tiimin kanssa ja asiakkaalle luovutetaan valmis tuote tai ratkaisu. Palavereissa käydään tai järkätään etänä, mutta asiakasta emme pakota työnohjaukseen, se on meidän yksinomainen tehtävä.

Uskomme, että oikea tekijä löytyy jonkin muun toimijan palkkalistoilta. Kaikki varmasti miettivät koeaikaa ja riskiä työpaikan vaihdokseen. Senpä takia fiksuinta on varmasti, että työt aloitetaan iltahommina, muun työn ohessa ja jos tämän jakson jälkeen tuntuu siltä, että vaihtaminen on urasi kannalta järkevää, on hyppy kevyt ja köykäinen.

Saatat myös työskennellä friikkuna. Puolensa siinäkin. Urasi ja mielesi kannalta saattaa kuitenkin olla helpompi jos joku muu hoitaa projektinjohdon ja myynnin, ja voit itse keskittyä siihen mitä parhaiten osaat.

Teknologioista hieman. Verkkosivustot teemme pääosin WP:n päälle. Emme käytä valmisteemoja vaan teemme saitit oman perusteemamme päälle mm. Twigillä, CSS-gridillä ja Vue 2 -komponenteilla graafikkojen leiskojen pohjalta. Tämän lisäksi teemme korkean tason javascript (Vue.js) -sovelluksia, joissa PHP (Laravel) -bäkki.

Palkkauksesi sijoittunee jonnekin 3500-4500€/kk. välille + vakuutukset, yllärit, osteopaatit ym. Saa toki ehdottaa omaakin näkemystä asiasta. Suomen kielen osaaminen on vaatimus.

Meillä ei ole kiire rekryn kanssa ja mieluummin etsimme oikeaa tekijää vaikka vuoden, kuin hötkyilemme asian kanssa. Jos yhtään tuntuu siltä, että lähiaikoina vaihdos saattaisi tulla ajankohtaiseksi, ilmoittele itsestäsi minulle.

Terveisin,

Aapo Virta
CTO
aapo@mediapool.fi
+358 50 337 7420

&

Rami Lappalainen
CEO
Mediapool
Alfons Education
rami@mediapool.fi
www.mediapool.fi
+358 40 5267023

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Mediapool Finland Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti