Kesätyöntekijä

Yritys
Reaktor
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä, Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.1.2014

Tyyppi: Kesätyö
Työaika: 37,5h/vk
Toivottu aloituspäivämäärä: Toukokuun loppu/kesäkuun alku
Haku-DL: 31.1.2014

Reaktor on luovan teknologian yritys, joka rakentaa poikkeuksellisen hyvin toimivia verkkopalveluita. Kaiken toimintamme taustalla vaikuttaa ihmislähtöinen ja design-pohjainen lähestymistapa tekemiseen. Autamme yrityksiä katsomaan maailmaa startup-vinkkelistä: tulokset paranevat, ja hyvästä bisneksestä voidaan koulia entistä parempi.

Reaktor hakee nyt kesäksi intohimoisia koodareita, käyttöliittymäsuunnittelijoita, konseptoijia sekä graafisia suunnittelijoita. Reaktorilla saat tilaisuuden paitsi näyttää taitosi, myös kehittää osaamistasi hyvässä porukassa. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis, vaan kaikkein tärkeintä on palava halu kehittyä ja oppia uutta. Työntekijänä kykyihisi luotetaan. Erityisesti Reaktorilla arvostetaan tiimipelaajia, jotka haluavat olla ylpeitä kädenjäljistään.

• Koodarina ohjelmointi on sinulle sydämenasia ja hallitset ainakin yhden modernin ohjelmointikielen. Kirjoitat kaunista koodia, etkä tyydy vähempään.

• Käyttöliittymäsuunnittelijana olet systemaattinen ongelmanratkaisija. Haluat esittää työsi tulokset konkreettiset. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta johonkin digitaaliseen tuotteeseen tai palveluun.

• Graafisen suunnittelijan tehtävissä osaat muuntaa omat ja muiden ideat timanttisiksi pikseleiksi.

• Konseptisuunnittelijana haluat nähdä suunnitelmiesi käyvän toteen. Lisäksi sinulta löytyy vahvaa ja perusteltua näkemystä erityisen hyvien palvelujen suunnitteluun.

Tarjoamme:

• Mielenkiintoiset projektit, uusimmat teknologiat ja toimivimmat menetelmät
• Rennon työympäristön ja mukavat työkaverit
• Mahdollisuuden jatkaa tehtävässä kesän jälkeen esimerkiksi opintojen ohella

Mikäli löysit itsesi yllä olevista kuvauksista, lähetä hakukirjeesi ja CV:si viimeistään 31.1. täällä: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×23600. Mikäli mahdollista, lähetäthän hakudokumenttisi yhtenä pdf-tiedostona. Lisää yrityksestä voit lukea täällä www.reaktor.fi. Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista antaa Nina Nevalainen (+358 400 908 179, nina.nevalainen(at)atalent.fi).

Lisätietoa

Jätä kommentti