Kehityspäällikkö

Yritys
Fonecta Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkoviestintä, Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
2.4.2013

Haussa nyt Fonectan Palvelutuotantoon Helsinkiin

Kehityspäällikkö

Palvelutuotannon digikehitystiimi tukee pk-yritysasiakkuuksiemme nettinäkyvyyden ja -kampanjoinnin kehittämistä, tuotantotyön ohjaamista ja osallistuu myös käytännön toteutuksiin valituissa projekteissa. Tiimi toimii läheisessä yhteistyössä Turun digituotantoyksikön kanssa, joka vastaa asiakasprojektien käytännön toteutuksista.

Vastuualueesi on pk-yritysasiakkaiden digiprojektien, -konseptien ja -toteutusten kehittäminen sekä sisältöstrategioiden ja -markkinoinnin kehittäminen. Vastaat myös asiakkuuksien syventämisestä yhteistyössä sisäisten yhteistyökumppanien kanssa. Toimit myös uuden digikehitystiimin esimiehenä. Työ edellyttää matkustamista kotimaassa. Raportoit palvelutuotantojohtajalle.

Valittavalta henkilöltä edellytämme vahvaa kokemusta yritysasiakkaiden digitoteutuksista, niiden konseptoinnista ja erityisesti sisältöstrategioiden ja -markkinoinnin kehittämisestä. Hyvä käytännön kokemus pk-yritysten digiprojekteista ja asiakasrajapinnasta ovat ensisijaisia vahvuuksia. Perusominaisuuksiin kuuluu myös ammatillinen intohimo seurata alan kehitystä ja uusimpia käänteitä. Ideoiva ja aktiivinen työote, hyvät viestintätaidot ja kyky sopeutua tiivistahtiseenkin työskentelyyn ja erilaisiin muutoksiin tarjoavat myös hyvän lähtökohdan työssä onnistumiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotantojohtaja Mikael Alatalo puhelimitse 050 542 5748. Puhelinajat 21.–22.3. klo 9-11 ja 27.3. klo 13–15.

Täytä hakemuksesi 2.4. mennessä allaolevan linkin kautta. Järjestelmä mahdollistaa myös CV:n ja videon liittämisen hakemukseen.

Lisätietoa

Jätä kommentti