Käyttöliittymäsuunnittelija

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
7.3.2021

Exove Design etsii nyt joukkoihinsa kokoaikaista käyttöliittymäsuunnittelijaa
tehtävänään mielenkiintoisten ja laaja-alaisten digitaalisten ratkaisujen käyttökokemusten suunnittelu ja kehitys.

Onnistuuko sinulta ideoiden konkretisointi käyttöliittymäratkaisuiksi ja palvelukokemuksiksi sekä työsi tulosten sujuva kommunikointi? Tunnetko palvelumuotoilun prosessit ja osaat nähdä asiat myös käytettävyyden tai saavutettavuuden näkökulmasta? Käytätkö sujuvasti digitaalisten palveluiden suunnittelun työkaluja? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Taustasi on ehkä graafisessa suunnittelussa tai muussa muotoilussa. Sinulta voi löytyä kokemusta myös ketterästä käyttöliittymien sovelluskehityksestä (HTML/CSS). Osan tarvittavista taidoista opit toki uudessa työssäsi, mutta oma-aloitteinen asenne lähtee sinusta itsestäsi!

Exove Designilla pääset osaksi lähes parinkymmenen hengen tiimiä, jossa toimii muotoilijoita, tutkijoita, strategisteja, visualisteja sekä teknisiä asiantuntijoita. Me nautimme työstämme, innostumme uusista asioista ja avaamme rohkeasti suumme, jos jokin mietityttää. Uskomme, että parhaat ideat syntyvät ja kehittyvät timanteiksi tiimityönä. Jonakin päivänä se tarkoittaa yhdessä ideointia ja taas toisena yhteistä pidempää lounasta. Pari kertaa vuodessa matkaamme yhdessä jo perinteeksi muodostuneelle “luokkaretkelle”.

Saatat siis olla etsimämme kollega, mikäli sinulla on jo kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta, mutta kokemusta tärkeämpää on ongelmanratkaisukykysi, visuaalinen silmäsi sekä kommunikaatiotaitosi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta työskennellä myös ratkaisujen validoimisen, eli palveluiden prototyyppaamisen ja testaamisen, parissa. Koulutus ei ole ehdoton edellytys – olet saattanut oppia käyttöliittymäsuunnittelua esimerkiksi harrastusten kautta tai muuten työsi ohessa.

Mahtavan porukan sekä haastavan ja vaihtelevan työn lisäksi voimme tarjota sinulle mahdollisuuden muuttaa maailmaa yhdessä parhaiden tekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Jos haluat lähteä mukaan luomaan ja oppimaan uutta kanssamme, lähetä hakemuksesi, CV:si sekä portfoliosi meille alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös, miksi tahdot työskennellä juuri Exove Designilla.

Hae paikkaa: https://ats.talentadore.com/apply/K%C3%A4ytt%C3%B6liittym%C3%A4suunnittelija/ZAnGlD

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Exove Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti