Käyttökokemussuunnittelija

Yritys
Fyyri Oy
Paikkakunta
Helsinki (PK - seutu)
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-design
Viim. hakupvm
22.1.2015

Tehtävänkuvaus

Fyyri on pieni mutta kasvava käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun erikoistunut konsulttiyritys, joka suunnittelee helppokäyttöisiä palveluita. Olemme vaikuttaneet myös moniin kansalaisten käyttämiin verkkopalveluihin: mm. viljelijöiden sähköinen tukihaku, kalastajien sähköinen kalastuspäiväkirja ja monet maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan sähköiset palvelut kuuluvat suunnitteluvastuullemme.

Etsimme pieneen mutta mukavaan porukkaamme pääkaupunkiseudulle kokenutta käyttökokemusasiantuntijaa, joka taitaa niin käyttöliittymäsuunnittelun kuin pienten käytettävyys- ja käyttäjätutkimustenkin itsenäisen tekemisen.

Mitä edellytämme sinulta

Vankka, vähintään 5 vuoden käytännön kokemus käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta:
Käyttöliittymäsuunnittelu (UI, interaction, infoarkkitehtuurin suunnittelu)
Käytettävyystutkimukset (käytettävyystestaus, käytettävyysarvioinnit)
Käyttäjätutkimukset (haastattelut, havainnoinnit)
Näkemystä valita kulloiseenkin tilanteeseen soveltuva menetelmä ja soveltaa sitä perustellusti asiakkaan tarpeet ymmärtäen
Olet kiinnostunut oman osaamisesi kehittämisestä
Käytännön kokemusta agile-projekteissa käytettävyys/design-asiantuntijana toimimisesta
Akateeminen loppututkinto suoritettu
Olet hyvä tyyppi, jolla on huumorintajua, palo parempaan käyttökokemukseen, asiakaspalveluhenkinen asenne, kyky kuulla ja ymmärtää asiakasta sekä vilpitön halu pyrkiä ennakkoluulottomasti parantamaan käytössä olevia työtapoja
Lisäetua saat kokemuksesta mm. seuraavan tyyppisten menetelmien ja välineiden käytöstä ja mahdollisista työnäytteistä: contextual design / rapid contextual design, persona based UI design, erilaiset käyttäjätutkimukset, lean ux –menetelmät, agile UI design, tuotekonseptien luonti & palvelusuunnittelu, prosessimallinnus, graafiset UI design työkalut (esimerkiksi OmniGraffle), prototypointi- ja ryhmätyökalut (esim. Invision, Skype, Flowdoc, Trello, Evernote, Slack), office-ohjelmistot, Adobe Photoshop.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja antoisan työn asiakasprojekteissamme jossa pääset suunnittelemaan palveluita suoraan oikeille ihmisille yhdessä meidän ja asiakkaidemme kanssa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja tiimimme jäsenenä pääset hankkimaan kokemusta tuoreimmista työvälineistä ja työtavoista Agile UX rintamalla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Leena Ketonen, 040-765 9933 tai leena@fyyri.fi

Hakemukset osoitteeseen fyyri@fyyri.fi. Viimeinen hakupäivä 22.1.2014.

Lisätietoa

Jätä kommentti