Junior WordPress Developer

Yritys
Namia
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
1.2.2018

WordPress on juttu. Sait sen hiljattain selville ja illat meneekin rattoisasti Codexia pläräten. Olet jo oman saittisi lisäksi laittanut kasaan kaverin koirablogin ja uusinut sedän asianajotoimiston ilmeen. Mitä seuraavaksi? Nextille levelille.

Namia pyörittää satoja kuluttajatason ja kymmeniä enterprise-tason WordPress-sivustoja. Pääset tutustumaan maailmanluokan versiohallinta-, julkaisuautomaatio-, laadunvarmistus- ja ennen kaikkea devausprosesseihin.

Koko työnkulkumme perustuu ketterälle mallille. Sen ansiosta pystymme pitämään organisaatiomme matalana ja aikataulut joustavina. Pidämme palaverit kerran sprintissä ja lopun ajasta keskitymme siihen millä on merkitystä. Päivän- tai kellonajalla, sen kummemmin kuin sijainnillakaan, ei ole sen enempää merkitystä meille kuin sinullekaan. Tärkeintä on, että teemme asiakkaamme iloisiksi jokaisen iteraation päätteeksi. Meillä on toki kotoisa toimistokin Iso Roobertinkadulla.

Jos olet oma-aloitteinen tekijä, kompromisseja kaihtava viimeistelijä sekä vastuuta pelkäämätön tiimipelaaja, tule mukaan kasvavaan joukkoomme. Meillä kehityt kovan luokan ammattilaiseksi, nautit letkeästä meinigistä, saat mukavat työkaverit ja kivat asiakkaat.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si Nikolle osoitteeseen niko@namia.io tai kysy lisätietoja numerosta +358 50 574 9175. Kuulemisiin!

Jätä kommentti