Junior Web Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Lappeenranta
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
29.12.2017

Asiakkaamme CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta ja kasvua asiakkaidensa kanssa ja hakee tämän tueksi innokasta Junior Web Developeria Energy & Utilities -yksikköön. Työ sisältää ainutlaatuisia ja vaihtelevia suunnittelu- ja ohjelmointitehtäviä ja antaa uraansa aloittavalle tulevaisuuden lupaukselle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatissaan.

Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen työn ohessa. Sinulla on IT-alan opiskelutausta ja perusosaamista ohjelmoinnista (Angular.js ja Java) ja tietokannoista sekä sujuva suomen ja englannin kieli. Työkokemusta tärkeämpää on pitkäjänteinen ja oppimisorientoitunut asenne, tiimityötaidot sekä uskallus kysyä ja haastaa.

Tehtävä on kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta CGI:llä. Ensisijainen työpiste sijaitsee Lappeenrannassa, mutta Kuopio ja Helsinki ovat myös mahdollisia sijainteja. Tiimituen lisäksi CGI tarjoaa mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden palveluiden ja ratkaisujen parissa toimialojensa johtavien asiakkaiden ja teknologiakumppaneiden kanssa. Henkilöstön tehtävät ja urapolut räätälöidään jokaisen henkilön asiantuntemuksen ja toiveiden mukaan.

Tehtävän aloitus on tammikuun 2018 aikana. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 29.12.2017. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti