Junior Web Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
26.12.2017

Asiakkaamme on palvelu- ja tutkimuslaitos, joka tuottaa yleisen turvallisuuden ja elinkeinoelämän toimintaedellytysten kannalta tärkeitä palveluja.

Haemme asiakkaallemme kokoaikaista ohjelmistosuunnittelijaa tuotekehitysryhmään kehittämään ja ylläpitämään asiakkaiden palveluita. Yksikön päivittäisiin tehtäviin kuuluvat suuret data-volyymit ja kyselyt sekä vaatimus korkeasta saatavuusasteesta. Yksikkö kehittään ja ylläpitää omaa tuotantojärjestelmäänsä pyrkien käyttämään markkinoiden parasta tekniikkaa käsillä olevaan tehtävään. Asiakaspalvelu ja palvelutuotanto kohdentuvat yhteiskunnan kaikille sektoreille, kuluttajille kohdennetuista tuotteista yrityksille ja viranomaistahoille kehitettyihin palvelutuotteisiin.

Työnkuvaan kuuluu monipuolisia tehtäviä datan tuottamisesta tuotantojärjestelmän kehittämiseen ja käyttöliittymäsuunnitteluun. Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat suurten tietomassojen käsittely ja havainnollinen visualisointi, palveluiden suunnittelu erilaisille käyttäjäryhmille sekä järjestelmien suunnittelu kestämään suurta kuormaa.
Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Olet urasi alkuvaiheilla sekä valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen työn ohessa. Sinulla on IT-alan tutkinto ja 1-2 vuotta kokemusta työn ja/tai harrastuneisuuden kautta ohjelmoinnista seuraavilla tekniikoilla: JavaScript, PHP, CSS, bash/sh sekä sujuva suomen ja englannin kieli. Arvostamme tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta, pitkäjänteistä ja oppimisorientoitunutta asennetta, tiimityötaitoja sekä uskallusta kysyä ja haastaa. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää nuhteetonta taustaa.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä tammi-helmikuun 2018 aikana. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 25.12.2017. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti